Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnaaa łódź

kompan, a raczej kolezanka na wakacje

Polecane posty

Gość zywa reklama
Turqoise ja bym sie mogla pisac na ta rumunie:) a kiedy bys chciala jechac? tez mam 21 lat:)

Ja mam prawie 23 ;) z Francji wracam ok 25 sierpnia, wiec jakos od razu bym pojechala, pasuje CI?

Gość ich
dziewczyno!!!! znam dobrze Rumunie jestem tam pare razy w roku wiec wiem jak tam jest drogo i nie tylko w Constancy a piwo za 1 zl to jeszcze ie widzialem ropa kosztuje 1,15€

Z calym szacunkiem, ale raczej Ci nie wierze, no chyba, ze bywasz tylko w Constancy, bo moj znajomy zwiedzil niedadno rumunie tak jak ja chce i podawal mi przykladowe ceny, wiec nie bede wierzycjakiemus pomaranczowemu nickowi z forum, a jemu. wiec wybacz.

Gość ARYSTOKRATKA 23
jedzmy na zakupy do Paryza, potem na lunch do Londynu i na koniec koktajle na plazy w Barcelonie !!

Gość czarnaaa lodz
kurcze ktos sie za mnie podszywa :/ czekajcie ustale sobie nick by nikt juz za mnie nie pisal!!!!!!!!!!!!!!!!!! WCALE NIE SZUKAM SPONSORA.. LUDZIE TO DEBILE :/

Gość czarnaaa lodz
To moze Polskie morze????? skoro nie ma funduszy zbyt duzych :))) Kto chetny? :) na jakis tydzien chociaz :))

Wogóle znalazłam oferte dla osob mlodych (18-35 rok zycia) wyjazd do Chorwacji (miasto BIOGRAD) z biura podrozy dla studentow :) cena ok 900 zl 9 dni :)

Gość a jakie sa koszty takich
wakacji w Rumunii wraz z transportem?

No wlasnie ja biedna jestem, wiec obliczam najtansze wakacje, na chorwacje za 900 zl mnie nie stac :O Transport do Rumunii - max 200 zl w obie strony, no ale PKSem przez Ukraine, a nei samolotem czy pociągiem za 6 stów. Nocleg na miejscu - 100 -150 zł za 5 dni. Plus to co zjemy, co kupimy, co zaplacimy za atrakcje turystyczne i bilety na miejscu.

ja tez z Łodzi, ale niestety na wakacje zagranicą mnie za bardzo nie stac, juz wyjezdzam za 2 tygodnie na poludnie i to mnie troche wyniesie, w kazdym razie fajnie poznac kogos z Łodzi 🖐️ :D