Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysimplelifee

garnier skóra muśnieta słoncem

Polecane posty

Gość mysimplelifee

Kupiłam sobie wczesniej do normalnej i cemniej karnacji (a mam jasną) balsam do ciala powodujacy stopniowo opalenizne z firmy johnson holiday skin czy jakos tak. Jednak dostałam plam i duzo czasu spedziłam na likwidowaniu ich. Jak sie dowiedziałam ze te plamy nie koniecznie sa od teog ze kupiłam nie do tej karnacji ( bo moglam nie dostac plam) tylko to ze w moja skóre zle sie on wchlania. Słyszałam ze duzo osób chwali balsam taki sam tylko z firmy garnier skóra musienta słoncem. Czy on jest na prawde dobry ten do jasnej karnacji? nie zostawina plam, smug? uzywaliscie go i jakie macie zdanie o tym kosmtyku

Gość mysimplelifee
nikt nie wie?

Gość buahaaaa
ja mam z Nivea i jest ok

Gość dka
ja używałam garniera, faktycznie, mimo że nie mam cery jasnej to ten do jasnej był dla mnie lepszy. jednak trzeba uwazać, smarować naprawde cienkie warstwy i czekac aż sie wchłonie dobrze, bo pozniej zostają białe placki na ciele. mi sie robiły na łokciach i kolanach bo balsam od ubrań sie scierał.

www.torebka.kafeteria.pl < poszukaj tu recenzji i opinii Ja nawet dziś polecałam ten balsam komuś, sama używam i jestem zadowolona, ale niektórzy skarżą się że \"opalenizna\" jest żółta a nie brązowa. Dla mnie jest super, tyle tylko że używam go na zmianę z jakimś innym balsamem, co dwa dni.