Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elebele

Czy to narzucenie?

Polecane posty

Ostatnio na imprezie spotkałam sie z moim byłym, a w zasadzie i obecnym chłopakiem bo nigdy nie zerwaliśmy;D - z podstawówki- 7 lat razem, ale na ulicy, pozniej w liceum udawalismy ze sie nie znamy. I wypilismy troche, całowalismy sie, było dosc ostro ale do sexu nie doszło.. I on pozyczył odemnie zapalniczke, nastepnego dnia napisał mi smsa kiedy sie umawiamy na jej oddanie, napisałam ze nalepiej jak mi teraz ja dostarczy do pubu, on ze dzsiaj nie, jutro też, napisałm ze mam do tej zapalniczki sentyment, chociaz wcale nie mam :) I jak napisze mu na naszej klasie chociaz zebyja dla mnie trzymał to bedzie narzucanie sie? Tak dla sprostowania to nic od niego nie chce, tylko tą zapalniczke

hmm najpierw napisalas ,ze nie masz sentymentu do tej zapalniczki, a potem,ze chcesz sie z nim spotkac,tylko ,zeby oddal ci ta zapalniczke...zdecyduj sie :O

wiem ,ze kit, ale jak kit to chyba zalezy ci na tym facecie a na koncu napisalas : Tak dla sprostowania to nic od niego nie chce, tylko tą zapalniczke