Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 :D chciałam Was rozruszać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taa na fujarce Napisano Czerwiec 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doloressssssssssssssssssssss Napisano Czerwiec 16, 2008 nu nu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość djjasd Napisano Czerwiec 16, 2008 kurka, a myślałam, że naprawdę :D sama oglądam na wspólnej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 a zeby Ci wlosy na klacie wyrosly ! :P..... rozruszalaś mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 nawet ja sie nabrac nie dalam, a nie ogladam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 :D z pewnością będzie jakiś gol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 taaaaa dla druzyny przeciwnika :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 weź przestań! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Co? podnioslem cisnionko :D ...wdech wydech wdech wydech ;)....o tak znacznie lepiej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kibickaaa Napisano Czerwiec 16, 2008 tak gola samobója! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 :D kocham Boruca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 cicho! bo jak reszta jego fanek uslyszy to zlecą sie jak golebie na Twoj parapet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdyby nie boruc Napisano Czerwiec 16, 2008 mielibyśmy juz 4 gole w naszej bramce :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 ;) u mnie gołębie mają luksusy :D czekam na tego gola...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 to musisz poczekać do 10 min drugiej polowy ....niestety nie widze dla ktorej druzyny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 i znowu ciszej ! troszke .....za te luksusy dowalą Ci podatek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 no wiecie co...?! :O ważne że Niemcy z Austrią też mają 0-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 nie moge tego oglądac:O WSTYD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 co za kupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KIBOLKA Napisano Czerwiec 16, 2008 jak na mój gust to mamy GULA :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabel Napisano Czerwiec 16, 2008 ale ty sympatyczny jesteś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 z powodu wlosow na klacie Luski czy z powodu gola ktory padnie w 10 min druiej polowy ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 na kacie nie mam :O ale mam wąsy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 hmmm wąsy powiadasz ? ;) to musi Cie temperament roznosić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 łoj taaaaak... ;) dlatego moje ptaki dokarmiam co by się jakoś rozerwać gdy mężczyzny w tym momencie brak na podorędziu strasznie srają te małe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 ty sie ciesz ze krowy nie mają skrzydl :O..... zreszta wyobraz sobie jaki pasnik Twoj mezczyzna musial by wybudowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 :D piwo mnie się wygazowało...:O Niemcy prowadzą 1 do 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 no i mamy gola tylko ze w naszej bramce :O ale do boruca sie nie czepiam, ilez sam moze wybronic szkoda go dla takiej slabej druzyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach