Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 aż musiałam coś zjeść z tych nerwów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 ej...no co jest ? gol dla szkopow Cie zasmucil ?..... cholera nie ogladaj tego dziadostwa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 troche dymu bylo widac na boisku to pewnie nasi zeby sie nie wstydzic :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 jaki gol dla szkopów? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 równocześnie grają szkopy z austrią :O ciekawe czy styrzelił Podolski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 wybacz nie doczytalem :O....myslalem o niemcach i austriakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plansza 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 żenuła żal prądu normalnie na nich ....:O poproście o azyl chłopaki i nie wracajta do kraju :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 chyba się popłaczę :( szkoda mi tych kibiców ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 Smolarek krzyknął kurrwa mać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3772118&start=0 zgadza sie ktos ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 ja się zgadzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 druzyna nie umie sie zegrac jakby pomogli smolarkowi, rogerowi jakos moze by się udalo a tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 zgrac przepraszam, ale juz nie mysle :O szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 nie mowie ze na wiele liczylam, ale nie na taki truchcik naszych chlopakow, jak mowi komentator to nie spacer to ma byc mecz na międzynarodowym poziomie :O jego slowa: nie ma organizacji w zespole, jest kilku pilkarzy ktorzy starają sie za innych" :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 polska przegrala z rezerwą chorwacji :O trener chorwacji zmienil 9 zawodników :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plansza 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 go home :O :O :O że-nu-ła :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach