Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomna

mieszkanie chceee!!!!!!

Polecane posty

Gość bezdomna

siedzę dziś cały dzień na necie i szukam każdej oferty mieszkaniowej czy to sprzedaż czy wynajem, czy to dom czy mieszkanie...nie ważne tylko, żeby była cena w granicach rozsądku...i zgadnijcie ....NIC CHOLERNE NIIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzie ...ja już nie mam siły...ja już tak rok siedzę i szukam...kto dziś ma takie pieniądze ?????za kawalerkę w bloku( którą użyczyła mi znajoma ) na rynku chcą po 250,000!!!!!!!!! za co?????????? ku.wa za co????????? jak śmią????????? a co z nami?? młodymi ludźmi , którzy maja rodzinę???? ręce mi opadają nie mam siły na nic...nasi rodzice niestety nie maja tyle kasy żeby nam mieszkanie sponsorować, u nich tez za bardzo nie ma jak mieszkać... wynająć mówicie??? OK!!!!!!!!! OK!!! ale ja za 2 pokoje gdzieś na wypizdowie nie dam 1,800 sorry...taka ze mnie skąpiara....urząd miasta??? za bogata jestem bo o stówke za dużo zarabiam...i czy to jest normalny kraj??? a tak w ogóle to witam:)) już nie mam pomysłu co robić...może Wy znacie jakieś adresy co ja pominęłam??? tylko uprzedzę,że jestem w tym dobra ..nawet na wojskowe posiadłości patrzyłam:P pozdro kochani!!

Gość no niestety tak juz jest...
no to wyn. jakies male mieszkanko jak cie nie stac:o mieszkania to kupuja bogaci, albo rodzice dokladaja im pieniadze lub buduja domy. ci biedniejsi niestety placa wynajmuja + placa odstepne:o albo biora kredyty i splacaja je do konca zycia:o tak juz jest w tym jeebanym kraju🖐️ ps skad jestes?

Gość my tez z mężem szukamy domku
do kupienia...ale ceny to kosmiczne są...jak znajdziemy coś tańszego to też kredyt do końca zycia bo inaczej się nie da w tych czasach...my jesteśmy tylko we dwójke nie mamy dzieci...a ty?

Gość bezdomna
Witam!! no właśnie mam jedno takie rozgadane:))) czterolatkę...więc za niedługo szkoła ..a jesteśmy z ....Krakowa:) czyli ofert mnóóóóstwo ...tylko kasy brak:)) a co do kredytu ...to przy naszych zarobkach proponują nam 180,000 czyli jedną wielką ..kupę...garaż se kupie..;) pozdrawiam

ja widzialam ogloszenia kawalerek juz za 100 tys:) wprawdzie w nieduzym miescie ale zawsze cos:) znajoma kupila mieszkanie za 90 tys ale to byla okazja:) tak czy siak wziela kredyt i splaci bankowi 180 tys:o