Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryyyttt

moja dziewczyna....

Polecane posty

Gość tryyyttt

poznalem fajan dziewczyne, na poczatku bylismy tylko dobrymi znajomymi. potem sie cos zaczelo rozkrecac, ale ona nagle zaczela sie wycofywac. dowiedzialem sie ze to dlatego ze ona cos czuje ale boi sie bo mysli zemam wieksze oczekwianaia niz ona. okazalo sie ze Wera nie chce stalych zwiazkow. ze wczesniej z facetami bywala tylko z jako "przyjaciolmi". (mamy po23 lata) postawnoilem nie naciskac. potem wera mi zaufala, zaczelismy razem byc ale tez jako przyjaciele. ona mowi ze nie nadaje sie do stalych zwiazkow bo boi sie rutyny i zranien z obu stron. zgodzilem sie na to, niby jestesmy pzyjaciolmi, ale praktycznie to cos wiecej. ostatnio Wera wyznala mi ze jej mama nigdy sie nia nie zjamowala, a teraz nie odzywa sie do niej przez 4 lata, mimo ze mieszkaja blisko siebie i ze ona czesto ma z tego poowodu dola, czesto placze i ma zle mysli. powiedziala mi ze ejstem pierwszym facetm z ktorym jej sie tak dobrze gada a jednoczesnie z ktoym sie calowala. nie zgodzila sie na seks,mimo ze wczesniej prowokowala tamte sytuacje, mowila ze z tamtymi byl seks tylko a ze mna sie boi ze mnie skrzywdzi jesli potem np odejdzie, niby mowi ze nie chce nic stalego a z drugiej str ze fajnie z kims dojrzewac i miec kogos bliskiego. czy myslicie ze jej lek wynika z doswiadczen z matka ktora ja odtracala i nadal odtraca, a na dodatek pije? co mam robic?

Gość daaaaj seee spokój
DDA to psychole

Gość dda to nie psychole
jak Ci na niej zalezy to badz z nia ale musisz uwazac bo DDA bardzo sie do ludzi przywiazuja wiec jezeli czujesz ze nic z tego nie wyjdzie to zakoncz to teraz niz narobisz jej jeszcze wiekszych szkod psychicznych

Gość jeśli Ci zależy
to pomusz jej pokaż,że Ci zależy :)

Gość taaa jasne .......
gówno się przywiązują, niszczą każde dobro, które ich spotka :O wtf POMUSZ ???????????????????

Gość dda to psychole ma rację
albo może mieć rację, to znaczy... widzisz, osoby z dda mają tendencję do popadania w skrajności. często wiążą się z osobą z problemami psychicznymi i ślepo trwają w tym związku, niebaczne na nic, gotowe poświęcić się dla partnera, albo... albo kłamią, zdradzają, nudzą się. nie są w stanie znieść "normalnej" miłości, bo w domu tego nie miały. potrzebują niepewności, awantur... jesli dziewczyna wprost Ci napisała: "ona mowi ze nie nadaje sie do stalych zwiazkow bo boi sie rutyny i zranien z obu stron", to znaczy, że ona z pewnością szybko się znudzi, istnieje 90% szansy, że szybko Cię zdradzi lub zostawi, a na dodatek w obawie przed zranieniem, nie dopuści do zaangazowania z własnej strony :((