Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamama444

Do RODZICÓW PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość młodamama444

A prosze w takiej sprawie mam powiedzieć pare zdań na zakończenie roku szkolnego zerówek z racji tego że jestem przewodniczącą rady rodziców(pierwszy rok) i kompletnie nie w iem co mam tam powiedzieć. Może ktoś z was jest taki twórczy i mi coś wymysli a może ktoś ma doświadczenie w takich przemowach błagam pomóżcie

Gość młodamama444
:(

Gość imbirowa hukulukukuku
powiedz że sie cieszysz że wszystkie dziubaski zdały do następnej klasy i życz im powodzenia w dalszej edukacji, podziękuj rodzicom , jeśli jest za co, nie wiem za jakąś współprace czy moze wsp finansowe czy cos w tym stylu i takie tam bblabla . :)

Gość młodamama444
:(

Gość młodamama444
imbirowa hukulukukuku dzieki 😘 jeszcze ktoś coś podpowie??

Gość imbirowa hukulukukuku
ahaa, podziękuj nauczycielom i opiekunom :)

Gość dddddddddddsaaaaaaaaaaaaaaaad
podziekuj nauczycielom pani dyrektor ze tak swietnie przygotowuja maluchy do coraz powzniejszego zycia itd- slodz

Gość młodamama444
no a ż mnie skca na myśl że mam przemawiać i jeszcze weź człowieku coś madrego wymyśl

Gość młodamama444
no tak golnie to wiem co sie mowi tylko że ja z natury taka mało gadatliwa jestem i nie umiem tak ladnie mowić i ubierać w słowa swoje mysli

" a ja ze swojej strony oraz w imieniu rady rodzicow chcialabym bardzo podziekowac wspanialej kadrze nauczycielskiej pod przewodnictwem pani/pama dyrektora X za wysilki wlozone w wychowanie i nauczanie naszych pociech by umialy poradzic sobie z coraz to nowymi wyzwaniami w zyciu, za cala prace by wyksztalcic tych mlodych ludzi. serdecznie dziekujemu"= na biegu ale dorzuc cos i powinno byc ok

Gość imbirowa hukulukuku
pociechy :D

Gość bylo sie nie pchac do funkcji
a ja ze swojej strony a z czyjej strony jeszcze mozna dziekowac przestancie klepac ten pseudouczony jezyk -to jest niepoprawne

oj bo przewaznie ktos tam jeszcze za cos po cos dziekuje.

kobieto. po co sie udzielasz jesli tego nie lubisz?

Gość imbirowa hukulukuku
ojeny, do razu raban! a czy ona powiedziała że nielubi?? po prostu jest nieśmiała. I prosi o pomoc w innej sprawie niż sie wypowiadasz

a ja sie wypowiadam na temat jaki mi sie wydaje istotny i malo mnie obchodzi o co autorka prosi uwielbiam rodzicow, ktorzy sie pchaja do wszelkiej aktywnosci, zeby dziecko mialo lepsza opinie lepiej by w tym czasie cos poczytali, zeby dziecko ich z ksiazka widzialo

Gość imbirowa hukulukuku
ło matko, jakis ty mądry...

wielka mi sztuka sklecic dwa zdania ktorych nikt nawet nie bedzie sluchal

Gość młodamama444
o prosze jaka debata dddddddddddsaaaaaaaaaaaaaaaad dzieki za podpowiedz pewnie skorzystam bylo sie nie pchac do funkcji..... nie pchalam po prostu zgodziłam się bo nikt inny nie chcial udzielać się w celach społecznych

ciekawe dlaczego ????????????????????????????????????????????????????????????/

Gość xxxx1000
Nasze dzieci stanely we wrzesniu w dzwiach sali pelne obaw, leku a zarazem ciekawosci tego co je spotka... Ciekawosci jak zostana przyjete przez nowych kolegow i was szanownych nauczycieli, To dzieki wam nasze dzieci koncza dzis oddzial przedszkolny, to wy przez 10 miesiecy przekazywalliscie im potrzebna wiedze dzieki ktorej beda mogly odnalesc sie w pierwszej klasie ale nie tylko to wz rozbudzlyscie w nich ciekawosc wiedzy z mala pomoca kazdego z obecnych tu rodzicow! Wspolpraca z wami byla dla mnie i dla nas tu wszystkich zaszczytem mam nadzieje ze nasze kochcane ppociech w swych dalszych latach nauki znajda takich wspanialych pedagogow ktorzy pomoga nam przeprowadzic ich przez lata pilnej edukacji!! Serdecznie wam dziekuje!!

Gość xxxx1000
Bylo sie nie pchac do funkcjii masz jakies kompleksy???

Gość mlodamam4444
dzieki za odpowiedz panu ...trzeba było nie pchać sie do funkcji.. też

Gość młodamama444
może jeszcze ktoś się wypowie

Gość mamaaaaaaaa
Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych -pana Wojta, - pana i panią dyrektor -grono pedagogiczne -a szczegolnie witam dzieci kończące "zerówke" W imieniu Rady Rodzićow chciała bym wam kochane dzieci życzyć wspaniałych i przede wszystkim bezpiecznych wakacji :) Wychowawcom chcialam podziekować za przygotowanie dzieci w start w życie szkolne Dziękuje także innym pracownikom przedszkola, którzy przyczynili się do tego by czas spedzony tutaj upływał w miłej atmosferze czystości i porządku Rodzicom dziękuje za współprace Po podziękowaniach nadszedł czas na pożegnanie i choć żegnamy się tylko na 2 miesiące bo po wakacjach wrócicia tu w te mury, ale nie jako zerówkowicze lecz jako pierwszoklasisci

Gość dodaj jeszce jakis konret
np dziekujesz panu X za wymalowanie klasy czy p. Y za pomoc w wyciecze, wymien jakies mile fakty, uroczystosci, przedstawienia szkolne,osiagniecia. Ale za dlugo nie mow , bo ludzi to nudzi.

Gość młoda mama 444
właśnie że nie ma za co dziękować tym rodzicom z zerowek bo nikogo do pomocy nigdy nie byłó