Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maff

Szukam fajnej Kobiety czy to tak wiele?

Polecane posty

Gość maff

Czy facet który jest wierny dobry mądry inteligentny dbający o Kobietę swego życia z którym można przegadać niejedną noc chcący dać z siebie wiele który nie straszy nie ma dwóch lewych rąk mający poukładane w głowie, 33 lata, będący szczery zmysłowy ciekawy i fajny musi mieć taki problem żeby znaleźć ciekawą Kobietę z którą chciałby się rozumieć bez słów.... To taki problem w dzisiejszym świecie czy też nie szukam pod właściwym dresem hmmm...?

Gość co za bzdury
no jak szukasz pod dresem to ciężko będzie znaleźć;)

Gość nooo lepiej daj se siana
z tym szukaniem bo kobiety t ogłupie pizdy wiem cos o tym sama należę do tego zjebanego gatunku.

Gość nooo lepiej daj se siana
ale mentalnie jestem facetem.Jebac wszystkie baby!!!

Czasami tak bywa że \" są serca, które błądzą za sobą...są serca, które spotkać się nie mogą\" Na pewno kogoś znajdziesz z kim będziesz dzielić swoje życie. Powodzenia życzę i pozdrawiam ;)

Gość Dark Angel 1979
Może dlatego masz taki problem, żebys docenił, jak już znajdziesz, jak to napisał ktoś z Forum :P Poza tym... wszystko dobrze, ale o bezsłowne porozumienie naprawdę trudno. Czasem musisz je sobie... po prostu wypracować :P A powiedz mi - dlaczego atrakcyjna, inteligentna, twórcza kobieta o dobrym sercu nie może trafić na faceta, który... po prostu i zwyczajnie będzie szczery? I zauroczywszy się inną, odejdzie z podniesioną głową, nie kłamiąc? Czy to za duże wymagania w odniesieniu do facetów?

Gość Dark Angel 1979
Chyba po prostu PECH wyjaśnia wszystko, no nie? :P

Gość bardzo chciałabym mieć
maff, sądzę że to czy kogoś spotkasz nie zależy wyłącznie od ciebie, mozesz być najądrzejszym mężczyzna na ziemi, mozesz mieć wszystkie pieniadze świata, ale jesli nie bedziesz miał szczęscia, to nei spotkasz i kropka..

może masz za wysokie wymagania...może nie dostrzegasz tych fajnych kobiet wokół siebie...może są blisko Ciebie, i ta jedyna,Twoja.Czasem jest nawet tak,że osoba która zupełnie oddstaje od modelu partnera , to właśnie TA osoba...rozejrzyj się po prostu:-)

Widzisz autorze są i kandydatki ;) Może któraś z nich będzie ta jedyna. ;)

...🖐️powiem ci ze sam wstep to juz porażka.ponieważ gdy facet jest fajny,ładny,inteligentny itp.to nie ma na to siły żeby był wolny.tacy cudownie idealni mazczyżni maja kogoś zanim jeszcze się obejrzą.i kobitka zrobi wiele aby taki ktoś stał się jej już na zawsze;nie puści go tak łatwo. wniosek jest prosty-nie jestes widocznie takim ideałem za jakiego sie uważasz.:)

Gość maff
Fakt mecz oglądałem jak każdy normalny facet wynik no cóż... mecz otwarcia mecz o wszystko mecz o honor... przeczytałem tu ładny mądry fajny takich nie ma.. wiem sa tylko brzydcy głupi beznadziejni tak trafiałyście... podtswa jest zaufanie i rozumienie gdy tego nie ma szykuje się bomba atomowa tak było ostatnio..

Gość maff
buziaczek... śmoieci żona nie musi mi kazać wynosić bo gdy widzę że się z kubła wylewa sam to robię bez słowa

Gość ON PISZE....
maff>>a jednak trafiłam z tym meczem ja również oglądałam.

Gość maff cały czas piszesz
jaki jesteś cudowny, a ty masz jakieś wymagania wobec swojej kobiety? jaka ona powinna być?

Gość maff
na wsi o faceceie mówią dobry chłop bo nie pije i nie bije... jaka winna być Kobieta? by zauroczyć faceta sobą by kochał ja taka jaką jest z zaletami i wadami w życiu miałem 1 Kobietę z która rozumiałem się bez słów... szukam drugiej...

a ja mam pytanie: jakie masz wady? jesteś chorobliwie zazdrosny, nieufny, masz nałogi, skąpy, obrażalski? gdzie jest haczyk? :)

Gość maff cały czas piszesz
zdradzisz dlaczego nei jesteś z tą pierwsza?

Gość takiego będe mieć
jaki wiek cię interesuje? O rozmiar bisutu nie pytam przez wrodzoną nieśmiałosc. :O

Gość takiego będe mieć
BIUSTU :D czyli cycków