Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24letni lukas

Czemu dalej nie mam dziewczyne???

Polecane posty

Gość Kasiuchna_86
a moze ty tylko czekasz, aż ktoś zacznie cie pocieszać? masz problem? chcesz pogadac, to wyżal się nie wiem rodzicom, nieznajomym alebo na forum, może Ci ulży...jesli nie zmienisz sam swojego nastawienia to nici z normalnego związku z kobietą ;/

Gość może być jeszcze gorzej
chyba sam wiesz :O dlaczego np.: " 00:29 c.r.e.a.m miałem chyba 3 jednorazowe spotkania a dlaczego pytasz" a niektórzy to się nawet wycofają jak podobająca się im dziewczyna przejawia jakąś chęć kontaktu i można by się przekonać "czy?"

Gość cream przybywam ja
Twoje przeznaczenie :) weź no się weź w garść... a jak chcesz poznać ludzi, nie znajdziesz lepszej okazji niż teraz podczas euro 2008 :D idziesz do knajpy na mecz i oglądasz, po czym zaczynasz z nieznakomymi komentować wynik, a poza tym po paru piwkach od razu lepiej się rozmowa klei :P tylko mi nie pisz, że nie interesuję Cię piłka nożna... to w tym momencie nie ma najmniejszego znaczenia!!! uszy do góry :) wszystko w Twoich rękach :)

cream przybywam ja ........no właśnie wiem że teraz jest dobry okres na nawiązanie znajomości . a jak to sobie wyobrażasz pójde sam do pubu i co myślisz że to coś zmieni ??

Gość Kasiuchna_86
Święte słowa "wszytsko w Twoich rękach" skoro wolisz cały czas być nieszczęśliwym, to OK, jesli bys tego nie chaiał wiedziałbyś co zrobić.... a czego ty tak naprawde chcesz??

Gość Kasiuchna_86
najlepszy w czym?? w wypłakiwaniu żali?? ;-)

Gość cream przybywam ja
wow to z takim podejściem daleko nie zajdziesz :D dziewczyny nie chcą mieć najlepszych, tylko odpowiednich!! tak samo dzieje się ze znajomymi :) będzie lepiej :) fajny jesteś, tylko otwórz się do ludzi!! PS wrócę za jakiś dwie godziny, bo muszę się przespać... dzisiaj miałam ciężki egzamin i oczywiście ze względu na to chrzanione euro, nie uczyłam się wcześniej, tylko całą noc :D ale wczoraj się działo :D

Gość Kasiuchna_86
moje życie może nie jest zawsze fajne - jak wszędzie są wzloty i upadki...najważniejsze to się nie poddawać...warto, żebyś i ty o tym pomyślał...chyba nie chcesz zmarnowac sobie całego zycia, nie??:-)

Gość Kasiuchna_86
nie wiem , czy nadal chciałbyś być pocieszany?? moze napisz wprost o co chodzi...czy coś się wydarzyło takiego w Twoim życiu że masz takie podejście?

Gość Kasiuchna_86
nie chcesz - nie musisz, ale może by Ci troche ulżylo?

Gość Kasiuchna_86
no nic...próbowalam to w takim wypadku ja koncze - bo nie wiem do czego mogłaby prowadzić nasza rozmowa, skoro nie przejawiasz większej inicjatywy...