Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24letni lukas

Czemu dalej nie mam dziewczyne???

Polecane posty

mnie dotyczy 4, 10, 17, 19, 20, 28 :P 6/30 ... jak widac starczy, zeby byc samemu, wiec cream musisz sie postarac:P

to skoro mamy Twój problem z głowy, to może kieliszek wina na osłodę? taki wirtualny..

a ja to nie towarzystwo??? Nie rób mi przykrości - starczy, że mleko dzisiaj przypaliłam ...

wsumie to co ja teraz robie to jest troche niebezpieczne bo czasami mi się wydaje że dużo trace i moge się z mienic w kogoś pustego emocjonalnie

a spotykałeś się kiedyś z kimś? (wprost o dziewczynę pytam)

to w czym problem? Idź na piwo/wino z kimś po pracy i będziesz miał znajomych...

babska ciekawość. Tu można łatwiej bezpośrednio pytać, więc czasem korzystam z okazji...

jeśli nudzisz się sam ze sobą, chcesz otworzyć do kogoś gębę - to najlepiej to zrób... Dziewczyny, wbrew pozorom, łatwo się zdobywa... tylko trzeba w siebie uwierzyć, w swoją skuteczność i dużo, dużo rozmawiać z nimi..., najpierw zaprzyjaźnić się, by potem rozkochać... ha! rozdaję dzisiaj rady ;)

ale ja nie chce się za przyjaznic z dziewczyną bo to się skończy tak że zostane przyjacielem

Gość smytny ony

Gość smytny ony
a ja mam jakiegos guza pod pacha.. :-O :(

Dyć tłumaczę - najpierw się przyjaźnisz, potem rozkochujesz ją. Jeśli się nie uda - to i tak masz znajomego/przyjaciela. Ps. Na guzach się nie znam... :/ nic nie poradzę więc ;)

Gość mymłonek
"Dyć tłumaczę - najpierw się przyjaźnisz, potem rozkoch*jesz ją. Jeśli się nie uda - to i tak masz znajomego/przyjaciela" no sorry ale "zostańmy przyjaciółmi" to jak obrzezać faceta drzwiami:D z reszta jak się dziewczyna podoba i się nią kręci to się przyjaciółmi nie zostaje.....to nie amerykanska komedia gdzie po 5 latach rozłąki ona zakochuje się w swoim przyjacielu z drugiej strony ulicy:classic_cool:

aa bredzisz.. każdy się odnajduje... warunek - grono miłych Tobie znajomych..