Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24letni lukas

Czemu dalej nie mam dziewczyne???

Polecane posty

Gość Kasiuchna_86
zastanawia mnie czym ty się zajmujesz c.r.e.a.m ?? a nie myślałeś nigdy o tym, że nasze życie składa się z wyborów? sam decydujesz o tym jak zamierzasz spędzić dany dzien, i czy masz ochotę się z kimś spotkac czy nie, wstając rano tez możesz dać sobie wybór - bedzie dobry dzien, albo będzie tak jak zawsze...decyzja należy do Ciebie...wiec moze czas najwyższy przestać, za przeproszeniem, użalać się nad sobą, a wkoncy wziąć życie w swoje ręce??

Kasiuchna_86 ... masz może troche racjii ale jak sie nie ma znajomych to ciężko coś zadziałac taka prawda i nie użalam się tylko mówie jak jest i tyle

ja bardziej na pd.. hmm... zastanowię się nad przeprowadzką ;)

poco to się nogi nocą, a czasami pod pachamy. tak sobie zażartowałam.:)

wirtulanie mogę być znajomą. Wiesz, to nawet wygodniejsze... z niezapowiedzianą wizytą nie wpadnę ;)

a ja czsem proszę, bo mi się pracą wykręcają :P albo się wpraszam bezczelnie. :) trzeba o siebie zadbać ;)

Gość Kasiuchna_86
no ale ja nadal nie rozumiem...to znaczy że wogóle nie masz znajomych? kolegi z pracy? sąsiadow? znajomych z podstawówki? Jaka Twoja cecha warunkuje to, że , jak przypuszczam, boisz się spotykać z ludźmi?

ja się nie boje spotykac z ludzmi poprostu tak mi się ułożyło :( praktycznie nie mam znajomych:(

Gość Kasiuchna_86
ponadto, czy ty przypadkiem nie doszukujesz się różnych rzeczy przeciwko Tobie? Marta* próbuje z Tobą pożartować, że nawet się przeprowadzi a ty puytasz po co? ja w tym przypadku bym powiedziala - zapraszam podziele się z Tobą poduszką ;-)))

ja szukam przyczyn tego wszystkiego w sobie :) to chyba dpobrze że nie zwalam winy na innych mam racje ??

Gość Kasiuchna_86
ale czy znalazłeś już jakąś przyczyne? piszesz, że nie mas znajomych, a szukasz ich? bo znaleźć kumpla przy piwie, bądź koleżankę nawet na kafe nie jest chyba trudno, skoro jak twierdzisz spędzasz tu dużo czasu... P.S. podoba mi sie Twoja stopka "kolejny dzień przynosi nam nowe szanse..." myślisz w ten sposób czy tylko tak sobie ustawiłeś, żeby było ;-))

Gość Kasiuchna_86
na takie negatywne nastawienie to ja nie mam rady ;-)) troche optymizmu ;-)) to zawsze pomaga..

Gość Kasiuchna_86
ręce mi opadają ;-)) no chyba nie moze być az tak zle...??

Gość może być jeszcze gorzej
ten ceły crem nie wyglada na aż takiegfo ostatniego nieudacznika