Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamis1982

odłożyłam tabletki po 7 latach

Polecane posty

Gość lusia-susia
niektorzy mysla ze wystarczy odstawic i jest oki..dla jednych tak..a drugim sie zycie komplikuje..niektorzy szybko w ciaze po odstawieniu zachodza, a niektorzy tak jak ja musza sie leczyc..bo za niski progesteron i II faza cyklu kiepska a to prolaktyny za dużo..badzcie powazne i zrobcie sobie badania

ja brałam przez 3 lata bez przerwy i po odstawieniu dopiero po dwóch latach unormował mi się okres tak to miałam co dwa tygodnie albo brak przez dwa miesiące.masakra

Gość hmm23
Ja brałam też kilka lat (diane,cilest,syndi) i jako antykoncepcja i jako pomoc przy tłustej cerze. Odstawiłam jakies 2tygodnie temu. Pierwszy okres pojawił się regularnie (ale to ten od razu po tabletkach wiec kolejny moze sie juz opoznic). Jedyne co juz widze to wlasnie powrót tłustej cery :O:O:O

Gość lusia-susia
tlusta cera to najmniejszy problem, albo wy dziwne jestescie...idzicie do gina wezcie skierowanie na badania a cera sie sama unormuje...ja o badaniach a dla was najwazniejsze jest cera szok:( coz chyba ze chcecie sie leczyc...ja uwazam ze lepiej wiedziec duzo wczesniej czy wszystko oki a nie w momencie kiedy dzieci wam sie za chce i nie bedziecie mogly tak jak ja...a cera ...phi...