Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perliczek

dziewczyny co lubicie

Polecane posty

jestem zaraz napisze do ciebie poczekaj bo mam troche robotki:(

Złociutka robota nie zając nie ucieknie , dawaj tutaj na topik , co masz dziś na sobie ?

Gość lampka polnocna
facetow takich jak Fatum

czesc manolo24 :) sorki ale wczoraj mialam tyle pracy ze nie mialam czasu nawet zjesc sniadania:( nawet nie zdazylammnapisac do ciebie:( jestes dzisiaj czy odpoczywasz w domu?? ja niestety musze sie \"pomeczyc\" troche szkoda tylko ze nie mam z kim poklikac:( nie zdazylam zalozyc tej poczty ale jak uda sie to zrobie to dzis:) :) i wtedy napisze do ciebie na pewno!! nie napisales mi wczoraj nic:( a gdzie jakies opowiadanko?? 😭 jak bedziesz to sie odezwij koniecznie! w poniedzialek jestem dluzej ale pozniej tez bede wiec dam znac:) papapa

Gość manlo24
cześć Złota , sorki nie było mnie przez weekend a w piątek nie zdąrzyłem nic napisać no ale dziś jestem co prawda narazie tylko do 9.15 bo musze wyskoczyć w jedno miejsce a potem będe znowu a Ty jak dzisiaj stoisz z czasem ?

Złota ten wpis wyrzej jest mój tylko połkneło mi się jedną literke ha ha ha, acha a jak z pocztą ?

Złota - wielkie wielkie dzięki , dzisiaj napewno dostaniesz moje tylko troszkę póżniej ponieważ mam do załatwienia bardzo bardzo ważną sprawę , ok ?

Złota jesteś śliczna , jeszcze raz oglądam i sobie trzepie przy twoich fotach a biust ? poprostu śliczny już widze jak wkładam Tobie między cycuszki członka i bzykam Twoje piersi a po chwili cała moja sperma ląduje na Twojej twarzy , ale super .............. właśnie musze wytrzeć monitor hahaha , odezwij się ja zaraz spsdam ale jak wróce odrazu wysyłam Tobie moje foty , buziaczki

Czesc manolo24 :) dziekuje za komplement :) musisz koniecznie odwdzieczyc!! dzisiaj jestem dluzej wiec mozemy poklikac:) jak bedziesz to sie odezwij!!

cześć Złotko dopiero wróciłem ale zaraz musze jeszcze podjechać w jedno miejsce , więc dzisiaj za dużo nie poklikamy , daj koniecznie znać czy dostałaś @ i mam nadzieje że będzie się Tobie podobało no i mam nadzieje na dalszą wymiane fotek , daj znać

zdjecia dostalam hmmmmmm................. domysl sie reszty:P

no wreszcie już się bałem że po moich fotkach przestraszyłaś się mnie ha ha ha , dawaj poklikamy ? acha dostałaś @ ?

lata treningu od 10 roku życia uprawiam bardzo intensywnie pewną dyscypline sportową , bardzo wysiłkową a poza tym jakie 24 lata , mam 28 lat ale mam nadzieje że to Ciebie nie zniechęci do mnie ?

myslalm ze pisalismy o tym:) chyba mi sie pomyslilo:) sorki :P

ale chciałbym jakieś całej sylwetki , oczywiście jeżeli to możliwe , na Twojego @ będe pisał tylko wtedy jak Ty będziesz chciała w żadnym innym przypadku nie napisze ok ?