Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perliczek

dziewczyny co lubicie

Polecane posty

byliśmy na plaży troszkę wiało ale było przepiękne słońce więc rozłożyliśmy parawan żeby nie dmuchało , ludzi nie wiele więc namówiłem moją babeczkę żeby zdjęła biustonosz i opalałą się toples , najpierw nie chciała ale w końcu dała się namówić no ale po chwili tak mi stanął że zacząłęm się do niej dobierać i zacząłęm ją głaskać między nóżkami po chwili położyłem się na plecy a ona zaczęła mnie całować , coraz niżej niżej i niżej wyjęła mojego penisa i zaczęła go ssać pochwili zaczęłą przesówać głową w dół i w górę , rytmicznie miarowo coraz głębiej i głębiej , robiła mi loda długo i namiętnie , w pewnej chwili podniosłą się odwróciła tyłem i powiedziała żebym wszedł w nią od tyłu , nie musiała dwa razy prosić wsadziłem jej całego aż zawyła z bólu złąpałem ją rękoma za biodra i rytmicznie posówałem , mocno i namiętnie , doszłą bardzo szybko , wtedy ja położyłem się na plecy ona uklęknęła obok mnie i zaczęłą znowu ssać mojego członka , mocno i mocno , wiedziałem że za chwilę się spuszcze , przytrzymałem ją za głowę i cały ładunek spermy wystrzeliłem do jej gardła , podniosłem głowę a moja sperma wypływałą z jej ust , było cudownie ale patrzę a za wydmą jakiś facet stał i się onanizował , muwię do niej że mieliśmy kibica , ona spojrzała ze mną w jego stronę a facet w tym momencie się spuścił ale powiedział tylko - dzięki i zniknął , to piewsza a teraz czekam na rewanż pa

Czesc manolo24 ja wlasnie weszlam na kafe ale musze ptrzyznac ze dzis brakuje mi czasu na wszystko:( nawet nie zdazylam ci nic napisac:( ale przeczytac zdazylam lasnie przed chwila i ........... no no no robi wrazenie:) :P jestes dobry poprosze o wiecej:)

obiecuje ze ten rewanz bedzie na pewno ale nie wiem czy zdolam to zrobic dzis:( przepraszam wiem objecalam ale jestem zawalona robota a niestety wchodze na kafe w pracy:( mam nadzieje ze sie nie gniewasz:) :)

jesli zdolam to na pocieszenie chociaz jakis krotki opisik:)

witaj Złota , już się przestraszyłem że się rozmyśliłaś ha ha ha , chciałaś ze szczegółami - masz , chciałaś pikantnie - masz , chcesz jeszcze - będziesz miała szkoda że nie możesz @ ale trudno a kiedy rewanż ? buziaki

Gość uważaj 24
przesuwać i mówię tępolu jeden :O

sorki za orty ale niema ludzi doskonałych , każdemu może się przytrafić ale sensem opisu były doznania a nie dyktando p.Miodek

Byl bardzo goracy dzien, srodek wakacji, zar lal sie z nieba, wlasnie wracalismy z dlugiego urlopu z gor(Szklarka) robilismy krotka przerwe na rozprostowanie nog i moj facet sciagnal spodenki bo wiadomo goraco a samochod jeszcze wtedy mielismy bez klimy:( wiec sciagnal spodenki i zostal tylko w bokserkach. Mialam wielka ochote umilic mu czas tej dlugiej podrozy tym bardziej ze widzialam ze jest juz bardzo zmeczony. wpadlam na pomysl a raczej przypomnialo mi sie jak kiedys rozmawialismy o naszych fantazjach:)Nie mowiac nic wzielam sie do roboty! zaczelam bardzo powoli masowac mu penisa, z kazda sekunda robilam coraz szybciej i szybciej-co bardzo mu sie spodobalo:) zaczal jeczec z rozkoszy ale ja nie przestawalam robilam to dalej w koncu nachylialm sie i wzielam go do buzi bardzo gwaltownie z duza sila i bardzo gleboko, jeczal coraz glosniej a ja razem z nim:) lizalam gniotlam piescilam kasalam i nagle uslyszalam krzyk "dochodze!" wiec nie wypuszczajac go z ust nabram tempa i ...... spuscil mi sie do buzi (nie polknelam ) ku jego zdziwieniu bo wczesniej tego nie robilam. zatrzymalismy sie tylko na chwile zeby moj facet "zszedl na ziemie" i byl w stanie prowadzic:)i do dnia dzisiejszego wspomina powrot do domu:)

wow super no muszę przyznać że ruszyło mnie i ......... a jeszcze dalej nie odpowiedziałąś mi na wczorajsze pytanie ha ha ha

hejka:) nic nie szkodzi a opowiadanko mi sie podobalo:P poprosze wiecej! ja zaraz musze zmykac bo musze sie wyrobic z casem ale pisz ja pozniej bede czylala!! napisam jedno co zdazylam wiecej bedzie pozniej:) buzka papapa!! i napisz jak ci sie podobalo...........

napisalam przecie! strona wstecz:P nie bylam - jeszcze nie co nie znaczy ze nie bede:P

ale mam na to wielka ochote! tylko brak mojego faceta obecnie wiec nici:( :(

no tak pisałąś umknęło mi , a w jakich nietypowych miejscach robiłaś loda ?

a wracajac do mojego opsu to ruszylo cie i................?? co ma to oznaczac??

w samochodzie podaczas podrozy ale to juz wiesz:) lesie:) na dzialce pomiedzy drzewami gdzie za "plecami" byli inni dzialkowicze:) przymietrzalnia w sklepie z odzieza meska:)

oki manolo24 pisz smialo ja musze sie scierac:( :( bede jutro oczywiscie o tej porze mniej wiecej a naet wczesniej:):)trzymaj sie papapa i pisz bo chce jeszcze poczytac!!!!!

najlepiej było w tramwaju ale to napoczątku naszej znajomości , ona była w mini a ja w krótkich spodenkach , usiadła mi na kolana ale już po chwili mi stanął , ona to poczuła i szybko przesunęla się lekko tak abym mógł wysunąć członka a ona ręką odchyliła lekko stringi i wsunęła go w siebie , po krótkiej chwili spuściłem się w nią a w tym samej chwili ona doszła , było to wieczorem więc w tramwaju nie było nikogo ale było bosko , natomiast w przymieżalni też to przerabiałem ale to było zupełnie inaczej i z inną dziewczyną i to zupełnie obcą

jak to nie domyśłasz się po przeczytaniu takiego opisu z facetem może stać się tylko jedno ha ha ha , no dobra opisze Tobie co się działo w przymierzalni otóż byłem w jednym z centrów handlowych kupić spodnie , pracowała tam fajna młoda laska gdy byłem w przymierzalni i mierzyłem spodnie , jedne były za małe więc wychyliłem się i powiedziałem czy mogłą by mi podać numer większe ona że oczywiście , przyniosła mi i gdy wieszałem je na wieszaku żeby podać jej tę poprzednią parę ona przejechała mi ręką po penisie jeszcze schowanym w bokserkach , uśmiechnęla się a ja czerwony odwróciła się tyłem do mnie i stanęła przed samą kotarą wsunęła rękę do środka a ja w pierwszej chwili nie zajarzyłem oco chodzi ale już po chwili jak zobaczyłem jej dłoń wyjełem członka i łem w je rękę a ona delikatnie zacisnełą rękę i zaczeła nią poruszać do przodu i dotyłu byłem tak podniecony że momentalnie się spuściłem pochlapałem zasłone , podłoga była cała mokra , rękę miała mokrą od mojej spermy , powiedziałem jej dzięki już doszedłem a ona na to wiem poczułam , przymierzyłem spodnie , były dobre , wyszedłem podchodzę do niej przedstawiłem się ona też , była cały czas uśmiechnięta , skasowała mnie za spodnie i mówi że musi jeszcze iść posprzątać w przymierzalni ale wyobraż sobie że nie chciałą się wogóle umówić , dziwne to było ale było super , oki no dobra buziaczki dla Ciebie i czekam pa pa

czesc manolo24 :) czytalam czytalam i jestem w szkoku, ale pozytywnie:) takie przygody? wow ja nie mialam takih przygod i nie bede miec bo facet byl i bedzie tylko jeden takze na takie temamty sobie nie pogadamy:( ale zaraz napisze cos od siebie:P

cześć , taka przygoda spotkała mnie tylko jeden jedyny raz , powiem Ci że byłem w szoku i długo nie mogłem uwierzyć w to co stało się w tym sklepie , ale było ok , ja już ciężko pracuje a Ty ? mam strasznie ciężą pracę ha ha ha ale Ty chyba też , prawda ? jak tam po nocy z ukochanym ? u mnie dzisiaj było lightowo bo wróciłem dosyć póżno do klienta ha ha ha ( nie chodzi o kolarstwo ) , daj znać co Ciebie , pa