Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulinka 22

Dlaczego mezczyzni zwracaja uwage tylko na wypacykowane lalunie ?

Polecane posty

Gość mrau.
ale ja uwazam mojego faceta za brzydkiego a mnie pociaga fizycznie. jak sie spotkalismy to sobie pomyslalam "o matko niech to nie bedzie on" i nadal uwazam, ze brzydszego faceta nie widzialam w zyciu nigdy, a jednak... nikt nie podniecal mnie nigdy bardziej niz on

Gość inka .................
Tak, czy inaczej jest to niezbędny element ...

Gość mrau.
ktory nmoze czasem (bo wydaje mi sie ze jestem z grupy nielicznych jak to sie mowi;p) nie miec nic wspolnego z uroda;p

Owszem, ale gdyby nie fakt, że Wasze drogi krzyżowały się nadal ... nic by się nie wydarzyło .... Akurat miałaś okazje do weryfikacji oceny początkowej .... A osoby urodziwe mają i tak więcej okazji, bo już początek jest lepszy ..

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkg
jak sama mowisz jestes w grupie nielicznych:) a z ta uroda jest tak, że rzeczywiscie wiele ułatwia przynajmniej na poczatku. oczywiscie wszystkiego nie zalatwia. ale jak w parze z fajnym cialem i buzia idzie rownie fajna osobowosc to jest juz duzo latwiej niz takiej np bulince jak z tematu...życie

Gość mrau.
no moze i ulatwia, szkoda tylko, ze to jest tak, ze jak ma sie ten atut - urode, to nie ma sie innego - ja np mialam trudnosci z zaufaniem ojjjj duze. tak czy siak w przyrodzie wszytsko sie wyrownuje cos mi sie zdaje;p

Ja bym nawet zastąpiła słowo ułatwia (bo z tym różnie), ale fakt, że łatwiej zauważyć ładną osobę ... Wchodzi 10 osób ... Jako pierwsza przykuje Waszą uwagę ładna osoba ... A potem to już zależy jakie macie nastawienie, a to wynika z doświadczeń ... (nie mam teraz właściwych słów)

Gość gość
IoWyEJX0dIhzFZAGvHuFlRKz