Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulinka 22

Dlaczego mezczyzni zwracaja uwage tylko na wypacykowane lalunie ?

Polecane posty

Gość bulinka 22

a nie widza naturalnego prawdziwego piekna, ktore moze nie ma talii osy i piersi wielkosci melonow oraz idealnych rysow twarzy ? przeciez nie kazdy moze byc super piekny a jednak kazdemu nalezy sie milosc, kazdy chce byc kochany, porzadany wielbiony, chce by z nim flirtowac... czy to wszystko jest zarezerwowane tylko dla tych "super pieknosci" ?? :-(

Gość mrau.
nie mężczyźni lecz niedojrzali chłopcy, a takich jest naszczęście mało i większość ma 17 lat, chociaż zdarza się, że taki niewyrostek się ukryje i ma 40 XD

Gość koalanko
a jakie to sa naturalnie piekne? Grube z potargana fryzura?

Gość mrau.
piękne to są z rudymi łonowcami. zdecydowanie XD

Gość brat_niedzwiedz
nie zgadzam sie........mnóstwo facetów uwielbia kobiety które podkreslaja swoja urode w sposób naturalny

Gość koalanko
tzn naturalnie zarosniete? no coz, nie kazdy lubi busz

Gość koalanko
A czy wy zwracacie uwage na wysportowanego, przystojnego, wesolego faceta czy malego zakompleksionego grubasa?

Gość gdzie tak jest
:)

Gość bulinka 22
nie chodzilo mi o busz tylko o to ze nie uzywa sie rzeczy typu solaria, kosmetyki ( w wiekszosci ) jakies tipsy i inne tego typu "glupie upiekszacze" :-o tucznikiem nie jestem, mam pare kg wiecej ale to nie o to chodzi. Mam 153 cm i waze 64 kg czyli tak zle nie jest, jednak za swoj wyglad wzrost sie nie odpowiada czasami czuje sie jak jakas gorsza normalnie a przeciez czym ja jestem gorsza od wypacykowanej wypindrzonej laluni ktora wszystko ma na wierzchu ? :-(

Gość koalanko
nie jestes gorsza tylko zakompleksiona

Gość hehehe czesc Pusia
:classic_cool:

Gość mrau.
no naturalne oczywiscie XD busz jest zuyyyy!

Gość lika kilo więcej
masz co najmniej o 20 kg za dużo jak na ten wzrost prowokatorko!:p

Gość kilka kilo więcej
* kilka miało być ;)

Gość koalanko
faceci po prostu lubia ladne kobiety, przyjemne dla oka, wcale nie musza miec tipsow i wielkich cyckow.

Gość no dobra nie czarujmy się
i nie bądźmy obłudni - każdy i każda na początku zwraca uwagę na wygląd zewnętrzny, tak jest, było i będzie wiec o siebie trzeba dbać (oczywiście nie mówie tu o dbaniu w sensie "tipsy i solarium"). ;)

Gość mrau.
no właśnie dobrze, że miłość nie ma z tym nic wspólnego:D

Gość bulinka 22
powiedzmy sobie szczerze - NA WYGLAD ZWRACAJA UWAGE TYLKO LUDZIE STRASZNIE PUSCI I POWIERZCHOWNI jesli ktos nie uwaza sie za taka osobe, nie ocenia w ten sposob tylko patrzy na wnetrze i osobowosc

Gość własniee
ciekawe czy mną sie ktos zainteresuje bo mam dos c tej samotnosci marze o chłopaku który nie bedzie patrzył na mnie jako obiekt seksu tylko pokocha MNIE TAKA JAKA JESTEM,że bedzie mnie wspierać,pomagać i mnie nie opuści,że nigdy nasza miłośc nie zgasnie...

Gość do przeczytalam i wklejam
no niestety 99% ludzkosci jest taka

Gość mrau.
kazdy zwraca uwage na ludzi ktorzy sie podobaja danej osobie na szczescie nie ma to wplywu na milosc

hmmmm masz 153cm i 62 kilo??? no tak pare kilo więcej...... ja mam 155cm i 45 kilo ;)

Gość własniee
mężczyzni lubia popatrzec na ładne dziewczyny,uganiają się za nimi ale ale zwykle tak jest tylko poto żeby sie z nimi przespać i pochwalic sie kolegom bo nie ma to jak uznanie i zazdrość ale takie wypacykowane lalunie zmieniaja se partnerów jak rękawiczki takie sa puszczalskie ale są też takie którym trudno znalezc faceta bo ci sie ich "boją" ze zostaną odrzuceni itp ale miłość jest ponad wszystkie te układy a jej nic nie przebije

Gość DLA NOWYCH I NIEWTAJEMNICZONYC
TO PUSIA - JEDNA Z KAFETERYJNYCH PROWOKATOREK! :classic_cool:

Gość mrau.
e tam ja spałam z pieknymi kobietami nie zeby sie pochwalic tylko dla przyjemnosci.

Gość mrau.
a wy sie odczepcie od milosci, bo to, ze w nia niewierzycie nie znaczy ze jej nie ma - a prosze bardzo _budujcie_ swoje zwiazki - zauwazcie kogos atrakcyjnego "o jest!" pogadajcie sobie, pochodzcie na randki, z czasem moze stwierdzicie, ze to cos wiecej, potem pomieszkajcie razem potem ktores z was stwierdzi, ze czas na slub, potem inne z was, ze czas na dzieci, a zobaczycie jak sie fajnie zyje bez milosci - mrrr po prostu swietnie powodzenia>

Gość własniee
no własnie dla przyjemności ale szacunku do nich nie macie ładna ma kazdego,nie zawsze ale po co jej to żeby inne jej zazdrościły? bez sensu nie czytam kioskowych romansów