Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

no to czytamy. Tekst genialny

Polecane posty

Gość gkjjhjhk
bo to juz nudne jest. mi np. na samo slowo dziewica czy prawiczek robi sie niedobrze. co komu do tego czy juz spal z kims? nudy nudy nudy

Gość mrau.
no slowo dziewica aż odtrąca. i śmierdzi kupą.

oj rzucasz się jak umiesz- bo nik nie ma ochoty czytać twojego jakże genialnego tekstu.....lipa jak nic........i nawet reklama nie pomogła......najlepiej wyzwuj nas od analfabetów i nieuków zrobi ci się lepiej

Gość mrau.
kiepski tytul - bywa no.

Gość gkjjhjhk
to zmien tytul tego czegos. slowo dziewica jest juz naprawde nudne i przereklamowane. zmien tytul na jakis normalny i bedzie ok

rzucasz się- nie znasz tego powiedzenia???? poczytaj sownik- potem przejdziemy do dziewic ok 'twój" tekst lepiej??

Gość mrau.
ja tam uwazam, ze nasza epoka jest bardzo podobna do baroku, wiec tytul musi miec koncept XD a slowo dziewica jest nudne.

Gość za dlugie nie chce mi sie

ike a czasami nie wydaje Ci sie, ze Ty sie rzucasz? :O no soryy :O "poczytaj sownik- potem przejdziemy do dziewic" - co to ma znaczyc? co Ty sobie wyobrazasz? chcesz przesadzic? zla noc? nic nie bylo? to wspolczuje? podnioslas mi cisnienie.

jesli jest podobna do baroku to ta sztuka pasuje - zaskakuje, tak jak literatura w baroku. Tytul tez by mozna przypisac na tamte czasy.

przykro mi:) ty mi nie poniosłaś :) o moje noce się nie martw- wszak dziewicą już nie jestem ;)

Gość gkjjhjhk
baron a wspolczesnosc to dwie rozne rzeczy. moze wtedy to slowo w tytule by tak nie razilo, ale teraz naprawde razi i az czytac sie odechciewa.

mnie wcale przykro nie jest :) :classic_cool: i nie wiem co moglam Ci poniesc.? :O oj oj, dziewica juz nie jestes? no cos Ty? ! coz za wyznanie :O

Gość gkjjhjhk
barok*

Gość gkjjhjhk
szkoda czasu na sprzeczki z laskami z forum. zmien tytul jesli to twoja sztuka a bedzie dobrze. o czym to w ogole jest?

tnie mi się klawiatura- punkt dla ciebie lepiej ci teraz??? :)

Gość mrau.
tytul moze i jak na tamte czasy zaskakuje ale w dzisiejszych czasach juz nie, mozna by rzec, ze jest potoczny, a dla barokowego tworcy to byla najwieksza obelga. wiec jesli sie porownujemy do baroku to tytul beznadziejny;p

Gość agresywna
ludzie są zbyt leniwi żeby pracować w pracy a co dopiero mówić o czytaniu rozwleklych, nudnych artykulów :classic_cool:

Gość gkjjhjhk
wiesz ja niekoniecznie musze brac tytul doslownie, nie o to chodzi. ale samo to slowo jest strasznie oklepane. zreszta inni tez tak uwazają, sama widzisz, cos w tym jest.

Gość myslisz ze ktos ma
czas i chęci czytać takie długie gówna ?

oo toz to jakas gra? no prosze. Nie lubie, ale w to moge wejsc ;) i o wiele lepiej, naprawde! czuje sie spelniona przez Twoja nieuwage! :D

tak też myślałam:) cała przyjemność po mojej stronie;)

Gość gkjjhjhk
a jesli przeczytam tą sztukę to wyniosę z niej cos czy tylko strace czas? jak myslisz????

echh... rozbrajacie mnie... po pierwsze nie NAKAZALAM nikomu tego czytac, moj temat mial byc zrywem do przeczytania! A nie do zmuszenia! Tytul jaki jest, taki jest. Wazne chyba tez, co sie rozgrywa po tytule, czyz nie? i tak - jesli cos dlugie to gowno. taaa