Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

no to czytamy. Tekst genialny

Polecane posty

Gość gkjjhjhk
haha poczatek troche mnie zniechecil.... ta psia kupa, rzyganie i majtki na komputerze. nie, to chyba nie moj klimat 🖐️

miał byc zrywem nie wyszło to się ciskam........ "tak tez myslalam, ze trudno Was bedzie zmusic do czytania " skoro ju mowa o tym "co to miało być" przezytaj sobie 10 razy własną wypowiedź i napisz jakim prawem zarzucasz komukolwiek niechęc do czytania.......to nic innego jak twoja urazona ambicja- topik miałbyć hiciorem a nie jest...nie jest

Gość mrau.
czytam sobie wlasnie, troche nudnawe, bo takie przemyslenia maja trzynastolatkowie, no ale tekst "dziewice są jak kurczaki - kochają pierwszą żywą istotę jaką zobaczą po przebiciu skorupki" był genialny;p

a no tak... Przeciez teraz kazdy patrzy na to, ile jego wlasny temat ma postow... Pochwal sie ike, ile Ty masz? hmm? Jestes z siebie dumna? Nie mial byc hiciorem, chcialam porozmawiac o tym co tam jest napisane, pofilozofowac, nazwe to tak. No ale coz. Odezwala sie ike, ktora juz nie jest dziewica, nie chce, aby wtracano sie w jej zycie nocne, ktora dzisiaj jest chyba troszke ... natretna? a moje zdanie, ze nie bedzie Was latwo zmusic do czytania.. czy jest cos tam obrazajacego? Chyba sobie tam cos dodalas, moze urazilo Cie to, bo Ty rzeczywiscie nie czytasz? Mnie by to nie ruszylo. Lepiej spojrz na swoje zdanie "poczytaj sownik- potem przejdziemy do dziewic"...

sztuka moze i zaczyna sie banalnie, ale na pewno tak sie nie koncze ;) a tekstow bedzie wiecej.. ;)

a nie przyszlo ci do głowy, że czytamy to co chcemy?? i to, że nie chcemy , nie oznacza tego co nam próbujesz insynuować? co do reszty się nie wypowiadam bo nie będe odpowiadać na furię i jazgot panny którą niechcacy uraziłam

Gość gkjjhjhk
dobra przeczytam sobie, chyba szybko sie czyta bo sa krotkie dialogi.

okej, czytacie to, co chcecie. Ja Was zmuszalam? Wiesz, myslalam, ze ktos albo z checia to przeczyta, albo juz to przeczytal. Mogla byc fajna dyskusja a nie posty ike, sfrustrowanej "laski z forum" jak ktos juz tak napisal. aaa nie pomyslalas jeszcze o tym, ze piszac nabijasz mi posty i moj temat moze byc hiciorem? :D dzieki! naprawde dziekuje 😘 gkjjhjhk to milej lektury

no widzsz panienko- powinnaś być mi wdzięczna dzieki mnie będziesz miała swojego hiciora

Gość gkjjhjhk
1/3 juz przeczytalam :p

no coz... Nie porwalam Was tym tekste :( ike mnie rozszyfrowala, zdradzila z premedytacja moja tajemnice :( nic, tylko sie zalamac. :O Czytajcie ludziska co chcecie, ja juz "nie zmuszam" :O teraz bede sie bala zalozyc jakikolwiek temat... bo w koncu bede Was zmuszala do czytania! Nie daj Boze odpisze "dzieki za pomoc :O " i juz mam ike na swoim topiku, ktora walczy o prawa wszystkich kafeteriuszy :D spadam 😘 do milego!

no dzieki nie wystarczy? ike! jestes nadto wymagajaca!! i kto tu pisze ironicznie, obrazajac? popatrz na swoje wypowiedzi... panienko :O

rozumiem twoje podniesione ciśnienie ale nie popadaj w paranoję- nie jesteś na tyle ciekawa osoba, żebym w tej chwili miała śledzić wszystkie twoje wypowiedzi- nie pochlebiaj sobie;)

Gość mrau.
no przeczytalam, to jest taka "Dziewczyna z Pomaranczami" bez happy endu, więc w sumie czuje się jakbym drugi raz to samo

Gość gkjjhjhk
juz jestem w polowie. ciekawe jakie bedzie zakonczenie.

no ike rozszalas sie. Nie uwazasz, ze za bardzo? :O Nie uwazasz, ze tym pokazujesz swoj poziom... kultury? :O juz nawet nie chce mi sie pisac cos w stylu - znasz mnie, zeby mnie oceniac? Ze niby jestem nieciekawa osoba? ! :O przemilcze, bo nie wiem, czy cos by do Ciebie dotarlo. mrau. Nie czytalam "dziewczyny z pomaranczami", ale slyszalam. Nie mam porownania. gkjjhjhk - widze, ze wciagnelo. To juz swiadczy, ze sie spodobalo. A jak z opinia koncowa - moze byc roznie. Kazdemu cos innego lezy na watrobie. ;)

Gość gkjjhjhk
przeczytalam ale mysle, ze do konca nie zrozumialam o co chodzi w tej sztuce :( chyba za trudne dla mnie...

Gość mrau.
w sztuce zawsze chodzi o to, o co chce czytelnik zeby w niej chodzilo:D

Gość agresywna
ale macie problemy... :D

kto ma problem, to ma ;) i dokladnie, ksiazki, filmy, muzyke - kazdy sam odbiera w swoj sposob ;) okej, idu sie uczyc. Sesja goni :O

tak - rozszalałam się bo napisałam ci prawdę- aż tak boli?