Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owsianka

zielony groszek jestes??

Polecane posty

czy mi sie wydaje ze ty jestes ze szczecina??ja tez moze w razie czego mogłybysmy sobie cos podpowiadacz racji tego ze jestemy z tego samego miasta

Owsianka, pisz co tam. Jak przygotowania? Może jeszcze się jakies dziewczyny ze Szczecina przyłączą (no może poza jedną, której nikt tu na forum nie lubi) :P I zaznaczam, że wieczorami rzadko korzystam z kompa. Po 8 godzinach staram się dać trochę ulgi oczom :D

Witam cię, fajnie ze sie odezwałaś :D U mnie przygotowania idą gładko, praktycznie niczym sie nie stresuje, sala jest, orkiestra, fotograf, kamerzysta są, sukienka kupiona, tylko właśnie mam problem z butami, można je gdzieś u nas kupić w mieście??może znasz jakieś konkretne miejsca??A tak w ogóle to kiedy ślubujesz??ja 4 października

Owsianka vide stopka ;) 18 października :D Buty zamierzam kupić ze strony www.bialebuty.pl W którym kościele ślubujecie? Boże jak pomyślę sobie, że robimy wesele :o Echh nigdy nie chciałam wesela, no ale mój tak mnie prosił, że nie miałam serca odmówić :P My mamy już dużo załatwione, jak na tak niedługi czas. Bo poprosił mnie o rękę w Wielkanoc. Kościół jest, sala jest, zespół jest, sesja jest, suknia i dodatki zamówiona, obrączki zamówione, zaproszenia i zawiadomienia własnoręcznie robione też gotowe, podobnie jak zawieszki na wódkę, menu na stoły i winietki, dekoracja sali zamówiona, kamerzysta załatwiony, bukiet i butonierka wybrane, nauki przedślubne i poradnia już zrobione, auto załatwione, autokar który zawiezie gości też, menu ustalone. W zasadzie zostało nam kupić garnitur, buty i dodatki, kupić alkohole, potwierdzić ilość osób, wybrać 1 piosenkę i nauczyć się tańczyć (hehe zgroza)... i zapłacić resztę minus dotychczas zapłacone zaliczki. Myślimy też czy nie zamówić torta w ulubionej cukierni zamiast tego, który już jest w cenie menu.

Ślubujemy w kościele na Bezrzeczu, wiesz gdzie to??Moja rodzinna dzielnica. A takimi drobiazgami jak bukiet czy dekoracje zajme sie w lipcu, teraz nie mam na to czasu. Moj luby jest w trakcie wybierania pierwszej piosenki, a w przyszłym tyg jedziemy ogladac garnitur dla niego. Ja tez nigdy nie obstawałam za weselem ale rodzice chcieli i jak chca placic to niech mają hehe.Moze ja tez zamowie buty z tej strony... chociaz nigdy nie zamawiałam z internetu butów wiec troche sie boje ze cos moze byc nie tak, ze beda uwierac czy coś. Pozdrawiam

Owsianka Bezrzecze to też moja dzielnica :D Choć teraz już bardziej rodziców, bo przeniosłam się na swoje w zeszłą jesień. W sumie też myślałam o tym kościółku ale znamy proboszcza w Farnym więc zdecydowaliśmy się na ślub tam. Ale przyznaję, że będziecie ślubować w ślicznym, maleńkim kościółku... Super :) Co do butów, to czytałam że wiele dziewczyn jest zadowolonych z zakupów na tej stronie. Jakby rozmiar był nie tak, to możesz je wymienić bez żadnego problemu.

Ja już od 2,5 lat nie mieszkam na Bezrzeczu, a swoja droga ciekawe czy sie znamy??może z widzenia, mieszkałam tam od urodzenia wiec moze tak. wchodzilam dzisiaj na ta strone z butami, tylko nie wiem jak sie tam zabrac do zamawiania...hihi