Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa allegrowiczka

Pytanie o ALLEGRO - do sprzedawców!

Polecane posty

Gość nowa allegrowiczka

Powiedzcie szczerze, czy podbijacie swoje oferty sprzedaży z innego konta? Przez znajomych, czy po prostu macie po kilka kont? ;)

Gość nowa allegrowiczka
No dalej, przyznajcie się, czy jest możliwe takie drobne oszustwo ;) Bo aukcja mi się kończy powoli a nie chcę tak tanio sprzedać :)

Gość a co sprzedajesz

Gość nowa allegrowiczka
Przypuszczam, że jest to niezgodne z regulaminem, ale przypuszczam rowniez, ze niektorzy tak robia. Proszą znajomych aby podbijali im ceny. ZAstanawiam sie tylko teraz czy mozna miec dwa konta? Bo zalozmy ze nie podoba mi sie stara nazwa :P A sprzedaje rękodzieło ;)

Gość a co sprzedajesz
możesz mieć parę kont, ja mam trzy, tylko do każdego inny adres mailowy :)

Gość a co sprzedajesz
na drugi raz jak coś wystawiasz, to ustaw licytację od kwoty, za którą skłonna jesteś ten przedmiot sprzedać, albo ustaw cenę minimalną, nie bedziesz musiała tak kombinować :)

Gość kkkkkkkubvewjs
ceny minimalne odstarszają kupujących ....... Ja sama kiedy widzę aukcję z ceną minimalną poprostu odpuszczam sobie i rezygnuję z danej aukcji .

Gość nowa allegrowiczka
A co sprzedajesz ---> ale masz na wszystkich kontach to samo imie i nazwisko? Nie ustawilam ceny minimalnej bo chcialam zachecic ludzi, ale teraz wiem ze jednak powinnam, bo za pare godzin moj przedmiot pojdzie za bezcen :O szkoda mi troche....... :(

Gość ixigrekzet
ja jestem takim allegrowiczem, że wszystko kupuje za bezncen :P zawsze licytuje w ostatniej sekundzie :P

Gość nowa allegrowiczka
Jezu, to mam jakies fikcyjne dane podac, fikcyjny adres itd? Przeciez przyjdzie mi pocztą potwierdzenie na ten adres :O Co ja narobilam :O

Gość a co sprzedajesz
nie fikcyjne dane, tylko twoje prawdziwe dane i prawdziwy adres, tylko adres mailowy musisz mieć inny :)

Gość a co sprzedajesz
jak chcesz to podaj linka do aukcji, to ci podbiję, tylko zaznaczam, że nie kupię, bedziesz musiała zapłacić prowizję :)

Gość hyru7878888888888888888888
popros kogos znajomego! i NIGDY NIE PODBIJAJA Z TEGO SAMEGO KOMPA BO CI WSZYTSKIE KONTA ZABLOKUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlatego wlasnie prosi sie znajomych! nie mozesz podbijac ztego samego komputera. pamietaj

Gość adea
wlasnie podbijam znajomemu jego opla :classic_cool:

Gość documentz
Robia tak na 100%. Czasami obserwuje pewne aukcje i zaden rozsadny czlowiek nie podbijalby tak ceny, skoro sam chce kupic jakis przedmiot. Ja w takich sytuacjach nie kupuje u takiego sprzedawcy.

Gość documentz
nowa allegrowiczka, a co sprzedajesz? Mozesz chyba wycofac aukcje...

Gość nowa allegrowiczka
Dobra dzieki za rady, ide cos zdzialac. Otworze drugie konto, zobaczymy co bedzie :o dzieki

masz racje, czasami to strasznie widac:/ ale jak jest to rzecz ktorej nigdzie nie mgoe dostac, w slepach ani na allegro, cos niepowtarzalnego co m isie podoba no to kupuje-czasem zbyt drogo ale coz

wlasnie! nie zakladaj drugiego konta bo ci potem wszyske poblokuja. poprostu zakoncz aukcje z odwolaniem ofert i tyle. napisz powod uszkodzenie przedmiotu i juz. najprostrze rozwiazanie!

Gość a co sprzedajesz
ja mam trzy konta ale nie służą do kombinowania, tylko na jednym sprzedaję, a na drugim kupuję :)

Gość dumna pani
na jednym sprzedajesz, na drugim kupujesz, a co na tym trzecim? ;)

Gość a co sprzedajesz
trzecie, to moje ukryte konto, o którym nikt nie wie, po co mają wiedzieć co sobie kupuję :)

Gość do autorki topiku...
Przez takich nieuczciwych kretynów jak ty nie da się normalnie handlować na Allegro! Jeśli nie podoba ci się regulamin to wypierdalaj!