Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość generalizujac

tak czytajac sobie to forum

Polecane posty

też się czasem nad tym zastanawiam - czy siedzi tu w miarę reprezentacyjna próbka społeczeństwa, czy może kafe przyciąga (w przeważającej większości) jakiś szczególny typ osób? co o tym myślicie?

mnie wciagnal kolega ktory poznal tutaj swoja kolezanke, zreszta bardzo sympatyczna. Od tego czasu juz siedze i podczytuje tematy ;) i tak z mohc obserwacji pare fajnych rzeczy mozna tutaj sie dowiedziec :) zauwazylam tez-nie obrazajac nikogo- ze madrzej wypowiadaja sie osoby pod czarnymi nickami

Gość agresywna
zabierając się do charakterystyki typowego użytkownika kafe, hmm...:) sa tacy, którzy siedzą tu bo mają wyjątkowo nudną pracę i akurat kafe jest pewną formą rozrywki (wiem po sobie - najpierw byly gry na kurniku, przez jakiś czas allegro, potem czytanie ebooków no a teraz kafe :) ) sa kobiety wychowujące dzieci, prowadzące dom i nie pracujące, zdarzy się kilku facetów ale może lepiej zostawię opinię na ten temat dla siebie :P no i są równiez ci uzależnieni od kafeterii ponoc od wszystkiego można się uzaleznić :) no i jeszcze 15latki zlatujące się na szczęście w okresie roku szkolnego dopiero okolo godziny 15-16 kiedy mnie już tu nie ma :D

Gość gkjjhjhk
a ja jakos nie zauwazylam, zeby piszacy na czarno wypowiadali sie madrzej. moze i warto zagladac na to forum ale tylko dla naprawde kilku ciekawych tematow, bo reszta to szkoda czasu. np. na forum Zdrowie jest taki temat Duch naprawde bardzo ciekawy i wciagajacy, czy tez temat Pozytywne myslenie, albo Sprawcza sila mysli :) fajne sa tez tematy o facetach i o tym czy mu zalezy czy nie, duzo sie mozna nauczyc dzieki temu i potem uniknac problemow w zwiazku.

Gość agresywna
no ale sa też faceci, którzy lubia przebierać się w damskie laszki albo kochanki księży :D:D:D kafe oferuje dość szeroki asortyment dziwolągów - to prawda :D przy nich i ja czuję się, jak pisalaś autorko - "normalna" :D

Lubioę owszem ale nie pisze o tym ciagle. Ty gkjjhjhk nie jestes osoba godna dysusji. Chjcesz żeby mnie coś uraziło zrób sie na czarno.

Gość gkjjhjhk
sorki ze cie obrazilam, pominmy to :)

kazdego ciekawia rozne rzeczy i w roznych tematach odnajduja siebie :D ja znowu wciagnelam kolezanke w kafeterie bo tak podgladala mnie w pracy :D a co do czarnych nickow.. po prostu mysle ze osoby bardziej sie plinuja?

Gość inka .................
Myślę, że Ci "stali" to dość specyficzne osóbki ... Ale część (jak ja) wchodzi dla rozrywki ... (nie mieszkam na cafe) ... Co do "inteligencji czarnej", to nie oszukiwałabym się aż tak bardzo .. :O

generalizujac Ja sie nie pilnuję. Jestem taka jaka jestem. Czy na zywo ,czy w necie. Dla mnie to miły cas zabijanaia casu w pracy.Lepszy niz allegro bo nie pociaga za soba zakupów. I lubie tutaj kilka osób:-)

Gość agresywna
no jak dla mnie też nie ma znaczenia czy na czarno czy nie, glupotę widac i tu i tu, nie będę rzucać "nazwiskami" teraz :P

Gość inka .................
No właśnie ... Czarny strój wcale nie dodaje inteligencji ... :P

Gość gkjjhjhk
no sama widzisz jaka jestes zlosliwa. ja cie przeprosilam a ty dalej swoje. z toba sie nie da gadac bo ty zawsze musisz postawic na swoim i pokazac, ze jestes madrzejsza, a nie wydaje mi sie zebys byla sadzac po twoich postach, ktore duzo mowia o tobie. dorosnij bo jestes bardzo niedojrzala i prosze cie nie badz taka chamska...

Gość agresywna
nie, nie uważam, ale powinnaś trochę wyluzować chyba, czy chociaż jedno slowo o Tobie rzeklam? nie:) hahah...

gkjjhjhk A Ty nie rozumiesz mojego dowcipu.Ja jestem chamska. Jestem taka i jestem z tego dumna. Nie musisz mnie akceptowac jak nie chcesz. Ja Cie nie zaczepiam przecież. Poczytaj sobie kilka linijek wyżej kto kogo pierwszy zaatakował. I nie chce wcale dorosnąc. Pozwolisz,że dorosne kiedy ja zechcę Pani?

Gość agresywna
Ja nigdy o sobie nie napisałm ,że jestm mądra. Jeżeli co to jestem ładna a to tak odnośnie czego ;)?

agresywna Odnośnie wypowiedzi "bo ty zawsze musisz postawic na swoim i pokazac, ze jestes madrzejsza" napisanej przez gkjjhjhk