Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość generalizujac

tak czytajac sobie to forum

Polecane posty

Gość generalizujac

to sobie pomyslalam jaka ja jestem normalna. Nie placze za facetem ktory mnie pozuci, tworze fajna rodzine , nie musze udawac zolzy czy jeszcze jakis innych wymyslonych stereotypow. Szanuje ludzi ktorzy roznie wygladaja, nie obrazam ich, nie wciskam w szablonik. Nie zdradzam meza, choc nie obce nam rozne fascynacje jak to w zyciu bywa , ale umiemy rozsadnie myslec. Tak generalnie... to ludzie na forach albo odstaja od normy, albo ja zyje w swiecie ktory na pozor jest normalny a skrywa niezliczone poklady glupoty i prostactwa. Pomijam osoby inteligentne , piszace fajne posty i tematy , majace zdrowy stosunek do zycia. Ale w zasadzie nie musialabym tego dodawac bo takie osoby doskonale wiedza ze nie temat nie jest o nich. Ot takie przemyslenia.

Gość agresywna
.... i dowartościowujesz się tutaj - w tym wlaśnie momencie - pisząc takie rzeczy :) czyli jednak jest coś z Tobą nie tak :D

Gość generalizujac
nie dowartosciowuje sie. Jak chodzisz po forach nie zuca Ci sie w oczy glupota?

Gość agresywna
jasne ale nie czuję się przez to lepsza niż inni :D

Gość generalizujac
czochraj bobra

Gość agresywna
RZuca - tak poza tym :)

Gość generalizujac
ja nie napisalam ze jestem lepsza. Ja napisalam ze czuje sie jakas taka normalna. Wrecz nijako normalna w porownaniu do tego co czasem czytam.

Gość generalizujac
nie jestem dobra z ortografii ;)

Gość gkjjhjhk
masz racje. wiesz mi sie tez wydaje, ze normalni ludzie w ogole tutaj nie zaglądają. ja trafilam na to forum przypadkiem rok temu i od tamtej pory tu jestem. ale pewnego dnia rzuce to forum bo czasem az wstyd mi, ze tutaj zagladam i czytam te nudne tematy. normalne osoby po prostu zyja swoim zyciem a nie zyciem tego forum.

Gość gkjjhjhk
a glupota oczywiscie rzuca sie w oczy strasznie, glupota, zlosliwosc i wulgarnosc. w realu to jest rzadziej spotykane.

ja sobie juz kilka lat czytam forum, tak raczej z nudow bo nie zdarzylo mi sie psiac nicszczegolnego. I tak mi sie czasem wydaje ze ludzie na forach czuja sie bardziej na luzie i pokazuja swoja prawdziwa twarz. tylko czasem lepiej zeby jej nie pokazywali..

Gość wiosenna mgla
Ja czytajac to forum nie moge sie nadziwic jak ludzie musza byc pozbawieni moralow, skoro powstaja takie post jak "zakochalam sie w bracie meza", "zakochalam sie w innym", "jak odbic faceta", "zdradzilam meza" ec... Po prostu jak mozna myslec zamiast glowa dolna czescia ciala. Ja tez mam meza i w zyciu bym go nie zdradzila. zdrarzylo mi sie przezyc jakies zauroczenia innymi, ale nigdy nie posunelabym sie do zdrady a do zrobienia krzywdy mojemu mezowi.

a mi sie szczegolnie zucaja w oczy tematy na temat wygladu.. jakbym czytala 13 latkow ( nie obrazajac 13 latkow;) ) a to ludzie w moim wieku ...

Gość gkjjhjhk
mnie wkurzają dorosle kobiety, ktore mysla jak male dziewczynki. albo kochanki i to jakie sa z siebie dumne, ze odbijają komus męża. nie wiem czy to wszystko prowkacje, czy ci ludzie naprawde sa tacy :D

gkjjhjhk Wiesz jak Ty nie masz innych powodów do wstudu jak tylko to,że siedzisz na cafe to Ty odrazu z miejsca sie odwracaj i zmierzaj w stronę kościoła bo święcenia dzis będą

Ja sie zgadzam z gkjjhjhk. Dla mnie wszelkie zdrady sa po prostu obrzydliwe. A kochanki udajace dumne bo zadaja sie z zonatym facetem sa po prostu zalosne. Przez ich rola sprowadza sie jedynie do sluzenia za materac a facet potem sobie wraca do domu do zonki. Juz pisaly tu jak to musza sie bzykac w krzakach, na uboczu, w hotelach, byle tylko nie zostac zauwazonym. Ja bym sie czula po prostu ponizona i jak jakas dziwka. I to wszystko nie jest kwestia wiary tylko szacunek do siebie i do kogos innego.

25 lat ja rozumiem ze forum jest dla wszystkich i ze kazdy jest inny jak to mawiaja roznych bozia ma lokatorow ;) ale nie wierze, po prostu nie wierze ze niektore posty i tematy zakladaja dorosli ludzie... a jelsi dorosli to jestem przerazona ze to sa tacy ludzie ktorych spotykam na codzien i maja takie dwie twarze

Gość gkjjhjhk
o prosze, rzeczywistosc sie mnie uczepila. wlasnie takich dziewczyn piszących na forum o tym jak to lubią anala, robic loda z polykiem swojemu facetowi (ktory na dodatek traktuje ją jak szmate i bez szacunku, o czym zreszta kiedys zalozyla caly topik, ale mimo tego dalej z nim jest i w dupe by mu weszla bez wazeliny) nie rozumiem. nie wiem skad takie sie biorą. oczywiscie wszystkich innych ktorzy nie zgadzają sie z nią w pewnych kwestiach nazywa moherami. spadam z tego topiku bo jak ja widze to mi slabo 🖐️ owocnej dyskusji zycze.

a propos kochanek nikomu nie sa obce fantazje i nowe fascynacje. Niezwykle ciezko wytrzymac z jedna osoba przez cale zycie. Tylko niektorzy nie potrafia powiedziec sobie 'stop" a roznych powodow w odpowiednim momencie.

Gość gkjjhjhk
nic w tym zlego, ale chodzi o to, ze ona jest taka wulgarna i ciagle o tym pisze, chocby troche delikatnosci mogla miec, a ona nie ma. a innych wyzywa czesto na innych topikach. to jest przykre, ta jej wulgarnosc.

tak czytając to forum można dojść do wniosku, że żyjemy (w wiekszości) między ludźmi prymitywnymi, którzy nie potrafią pohamować swoich zapędów, w czym stają sie coraz bliżsi natury zwierzęcej. Niby od małp dzieli nas 6% (genów) ale czasem mam wrażenie że niektórych jakiś 1% :)

czemu tak jest, że w każdym temacie po moim poście jest cisza :D :D :D

Gość agresywna
ja tam mam akurat spokojny dzień w pracy, po 15 mam inne zajęcia :) i wydaje mi się, że jednak żyjesz w świecie, który jest na pozór normalny, wszyscy żyjemy i ukrywamy swoje male dziwactwa, zboczenia udajemy "normalnych", tolerancyjnych a tak naprawdę każdy jest na swój sposób popaprany :)

Gość agresywna
a na kafe to chulaj dusza, piekla nie ma :D