Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaamychcemy

studenci na wakacje- poradzicie?

Polecane posty

chcemy jechać na wakacje za granicę (grecja, bułgaria, turcja i inne tanie tego typu) a z racji iż jesteśmy studentami chcemy żeby było TANIO, schludnie, bez dodatkowych opłat, możemy jechać nawet autokarem. Nie mamy paszportów, nie chcemy dodatkowych wycieczek ani zwiedzania. Chemy żeby jakieś biuro nas zawiozło na miejsce i po tygodniu zawiozło nas do domu;) Interesuje nas tylko i wyłącznie słońce, plaża, morze, basen... no i oczywiście czysty pokój z łazienką. Możecie nam polecić jakieś biuro podróży? Myślicie że warto korzystać z ofert last-minute? Mamy na to przedsięwzięcie 2000zł na 2 osoby i niestety... ani grosza więcej:(

poszukajcie w okolicznych biurach podróży ofert last minute. ja ze swojej strony polecam itakę- świetne biuro:) a skąd jesteście? jeśli z większego miasta to myślę że nie będziecie mieli problemu ze znalezieniem fajnych miejscówek i że 2tys spokojnie starczą:) powodzenia:)

może ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość ttttttteeeeeżżżz
ja też chcę jechać:( zazdroszcze wam

Gość agresywna
Nie mamy paszportów, nie chcemy dodatkowych wycieczek ani zwiedzania. Ja jadę do Bulgarii w tym roku i trzeba posiadać aktualny paszport. Rok temu bylam w Grecji i też trzeba bylo mieć. Bez paszportu to tylko na zachód z tego co się orientuję niestety.

Gość agresywna
w sensie do krajów UE :P

Gość Ach ci studenci
możecie jechać "nawet autokarem"? cóż za poświecenie z waszej strony! to dziwne, ze nie wymagacie własnego jumbo jeta. Zwłaszcza, że szastacie taką kasą!