Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Samotne kobiety przed 30-nudne męczące używane tłuste brzydkie materialistki z

Polecane posty

Gość agresywna
nie wiem czy się w ogole wypowiadać ale powiem jedno - to pewne, że z wiekiem wymagania rosną :D teraz mam 22 a 3 lata temu jeszcze nic nie wiedzialam o tym zlym świecie:D ciekawe czego się jeszcze z wiekiem ciekawego nauczę, strach się bac :O

Gość sisters of mercy
no jasne , że rosna , te wymagania znaczy sie . Nie po to czekałam tytle lat na ksiecia , zeby teraz byle buraka sie czepic :D:D

Co do wyglądu czy charakteru może nawet starsze kobiety mają niższe wymagania niż te mlode ale patrzą się na zarobki mieszkanie kasę(ktorej mi nie brakuje ale nienawidzę kurestwa)

zależy jakie to są wymagania mężczyzn... bo jeśli facet wymaga od 30letniej DOJRZAŁEJ kobiety skakania po disco błysko i upijania się tanim piwem z sokiem... to możesz sobie szukac i szukać. normalna kobieta w takim wieku chce stabilizacji i chce planować przyszłość. i ponieważ jej przyszłość ma być dobra to ma i wymagania... :> wiadomo że 19letnia dziewczyna dopiero wszystkiego próbuje i dlatego jest taka beztroska :>

Gość w 100 zgadzam się
u samotnych 30 nadwaga i tłusta dupa to norma....

Gość hahhahhaha
krzysssss, a gdzie cie można spotkac:D

Krzychu, z całym szacunkiem, ale jeśli Twoja dziewczyna będzie miała zgrabny tyłeczek nawet w wieku 45 lat ale zero mózgu, albo trzeźwego spojrzenia na życie.... to ja Tobie nie wróżę szczęśliwej przyszłości i co gorsza starości... ciało ludzkie to tylko ciało, za 20 lat będziesz podstarzałym kawalerem, którego możliwe, że zadna nie będzie chciała, bo nie będzie ci stawał... i co? co wtedy zrobisz?

Gość sisters of mercy
tak to juz jest krzych , kobieta ma miec dobra figure --biust , tyleczek , ma byc mloda , zadbana i ulegla . A facet ma miec wypchany portfel , zaplecze materialne. Taka kolej , tak natura wymyśliła . Sami to wkołko podkreślacie , czyz nie ??? Kobieta młoda znaczy plodna , znaczy warta podrywu . Odruchy atawistyczne ...

\"Trudno znależć w moim wieku wolną dobrze wyglądająca wesołą wyluzowaną chętną do zabawy(większość woli z domu nie wychodzić) ja lubię jeszcze potańczyć, poza tym szczupłą z cycuszkami w rozmiarze D No i przyjemniej z młodszą. Wszyscy koledzy Ci zazdroszczą\" podpisuję się pod tym

a poza tym żal mi tej Twojej, bo wyraźnie widać, że jesteś z nia nie dlatego, ze ją kochasz, ale dla jej zgrabnych cycuszków itp rzeczy... boże, gdzie normalni faceci, którzy chociaż w 50% zdają sobie sprawię z tego, co w życiu jest najważniejsze??????

Gość agresywna
Kobietom wymagania rosną tylko przestają spełniać wymagania mężczyzn to naprawde żadna regula - szczerze to można to o kant dupy rozbić :) przykladowo jak patrzę na kolezanki z liceum teraz to 90% z nich tak wyladnialo, że są praktycznie nie do poznania a więc ;)

Gość agresywna
14:31 w 100 zgadzam się u samotnych 30 nadwaga i tłusta d**a to norma.... z tego co udalo mi się zaobserwować to u 30letniego faceta ogromny bęben zamiast brzucha i lysina to norma :P

Kobieta ma być wesoła, wyluzowana(takie już mężatki z mojego rocznika) żeby przyjemnie w jej towarzystwie życie płynęło. A nie z trzexwym spojrzeniem na życie , bo wystarczy że ja potrafię życie zorganizować i trzeźwo oceniać. Rzeczywiscie nie rozumiecie jakie cechy preferujemy u kobiet i co jest ważne dla mężczyzny.

Gość gkjjhjhk
jak bym miala sie zwiazac z takim chamem co zalozyl ten temat albo jakims jemu podobnym to juz wole byc sama. ja z kolei nie rozumiem czemu ci dzisiejsi faceci tacy bez kultury? choc moze w relau gosciu jest kulturalny, ale po tym co pisze na forum widac jaki jest naprawde...

Kocham ją ale wiem że takiej która jej dorównuje już nie znajdę . Szczególnie w moim wieku:D

Gość sisters of mercy
tak kobieta ma byc wytresowana jak malpa w cyrku , po to by facetom życie przyjemnie płynęło :o---do krzycha

Gość agresywna
A nie z trzexwym spojrzeniem na życie , bo wystarczy że ja potrafię życie zorganizować i trzeźwo oceniać. no to w takim razie nie marudź, ze kobiety lecą na kasę bo taka z "nietrzeźwym spojrzeniem" na pewno jej zarabiać sama nie będzie :)

to ja jestem dziwna, bo mam skończoną 30-tkę, a lubię się upijać piwem z sokiem (moze być tanie :P) , skakać na dyskotekach, chodzić na koncerty rockowe, jeździć pod namiot i inne takie :D nie zwracam uwagi na kasę u faceta, na to, czy ma mieszkanie i czy jest w stanie mnie utrzymać, bo mam swoje mieszkanie i swoją pracę, z której sobie spokojnie żyję. nie mam tłustej dupy i może nie wyglądam jak modelka Victoria's Secret, ale na swój wiek metrykalny też nie jestem oceniana, więc luzik. za to mam o wiele większą wiedzę, szersze horyzonty, większe doświadczenie niż kiedy miałam 19-20 lat, jestem tez bardziej tolerancyjna i lepsza w łóżku :P i generalizowanie jest chuj warte, bo znam laski dwudziestoletnie, które nie mają połowy mojej energii i z którymi, pomimo, że mają JESZCZE zgrabne tyłki, kompletnie nie ma co robić, bo są zwyczajnie tępe :-o poza tym na szczęście normalni faceci, którzy chcą związku z kobietą, a nie z dmuchaną lalką, też chodzą po świecie :P

Co jest jeszcze ciekawe, przekonujecie mnie do zmiany kryteriów, a to Wy kobietki musicie zrozumieć że mężczyźni inne kryteria stosują niż kobiety

Doświadczenie w łóżku nabyte z innymi mężczyznami nie jest mile widziane. Więc się nie chwal.

* o tym zdaniu mówię "Kocham ją ale wiem że takiej która jej dorównuje już nie znajdę . Szczególnie w moim wieku"

Gość Może Nie-ja to w końcuzrozumie

" Krzych1981 Doświadczenie w łóżku nabyte z innymi mężczyznami nie jest mile widziane. Więc się nie chwal. " A czemu jest nie mile widzaine? Chcesz byc dla Nim tym pierwszym na próbę???

Gość sisters of mercy
ależmy to krzychu rozumiemy , a ty to rozumiesz , ze kobieta ma też prawo do wlasnych kryteriow ? :)