Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Samotne kobiety przed 30-nudne męczące używane tłuste brzydkie materialistki z

Polecane posty

Robię to co daje mi przyjemność i satysfakcję, a piszę na ten temat o tym że kobiety w moim wieku nie spelniają moich wymagań i nie ma w czym wybierać. Ogolnie zgadzam się z opinią autora. jesteście męczącymi używanym 30

jak facet chce zaliczyć taką jak wy to przecież nie mowi ze szuka dziewicy i tylko z taką się ożeni, bo by nie przeleciał.

Gość trzydziestoletnia starucha
Może i jestem używna, chociaż raczej nazwałaby to doświadczeniem. Tobie nie chodzi o brak czystości ale boisz się tego ze kobieta z wiekiem staje sie mądrzejsza w relacjach i nie da sobie kitu wciskac ani sie ustawiac. Nie sądzę bym była inna niż gdy miałam 23 lata i byłam dziewicą, no może poza naiwnością, bezgranicznym zaufaniem w stosunku do partnera, rezygnacja z własncyh potrzeb... Nie wiem czy akurat te cechy sprawiały że byłam lepszym człowiekiem niż teraz.

Starucha, są i to wcale niemało. Może ja mam szczęście, ale z moim ex poszłam do łóżka po 3 dniach znajomości. Związek przetrwał 10 lat, a jego zakończenie nie miało nic wspólnego z tym, że tak szybko "się dałam". Mój obecny partner ma głęboko w dupie z kim i kiedy spałam i ważne jest dla niego, że chcę z nim być przez resztę życia. I poza jednym niechlubnym wyjątkiem, ze wszystkimi moimi ex mam przyjacielskie relacje, znam ich obecne partnerki i generalnie szacunek pełen jest :)

Przecież wiem że są, bo mój facet prawiczek ożenił sie ze mną i nigdy mu nie przeszkadzało moje doświadczenie. I nigdy nie pierdolił jakiś chorych farmazonów o błonkach....bo dawno bym z nim nie była gdyby to robił.

No widzisz, czyli duch nie osłabł w narodzie i jest nadzieja, że ogół jest normalny :D Dobra, my tu gadu gadu, a czas do roboty ;) Dzięki za dyskusję i miłego popołudnia.

a Ty Krzychu niestety wbij to sobie do główki, żeś używany... i to żaden tutaj przytyk, szczególnie idący z Twoich ust, bo to raczej śmieszy. Zajrzyj do słownika, może coś zrozumiesz, HIPOKRYZJA :) do mnie miano używanej w ogóle nie pasuje, bo jestem kobietą, człowiekiem z uczuciami i jeśli kiedyś miałam to robić to z pobudek czysto uczuciowych. koniec kropka. a jak chcesz sobie używać Krzysiu to używaj... np. ręki... ona cierpliwa i posłuszna jest...

używa sie narzędzi np, albo rąk, a nie ludzi... tak dla wyjaśnienia dla Krzycha

haha, jestem młodsza od Ciebie, a z Tobą też bym nie chciała ;) miłego popołudnia, zabieram się do pracy :)

Jesteście świetnym przykladem na to że autor mial rację. Takim wydaje się że są lepszym wyborem niż 19 nastka heheh

WNIOSKI: my jesteśmy takie doświadczone i to powinno wam się podobać a nie to co wam się podoba

Gość popierdolone szmaciaki
:D

Niby w czym młodsza ma byc lepsza ? Ma lepsze ciało ? figurę ? bo raczej nie sądzę by była mądrzejsza, bardziej zaradna czy doświadczona, w pracy, relacjach czy łóżku. Ktoś w tym wieku co najwyżej moze byc naiwny i mało o świecie jeszcze wiedziec, taka właśnie byłam 10 lat temu. Tego akurat nie zazdroszczę.

Pisalem że doswiaczenie nabyte z innymi mężczyznami to minus a nie plus. Poze tym są bardziej spontaniczne weselsze chętniejsze do zabawy lepiej wygladają bezinteresowne. I jest większy wybor z tych rocznikow

Gość misiek28
Czy są takie samotne kobiety jak ja i szukają drugiej połówki do stałego związku? Od 5 lat zostałem sam? Odeszła odemnie całkowicie dziewczyna do nieba? Tuż przed samym ślubem mi zmarła? Szukam samotnej dziewczyny?

Gość Szukam miłości i coś więcej...
Moim zdaniem jakie jest ten forum ,,samotne kobiety...." to powinni teraz utrzymywać kontakty z ludźmi na tym forum i szukać dla siebie partnera?

Gość czytając wypowiedzi
kobiet stwierdzam, że jest tak jak w tytule .

Gość facet jest plytki i pusty
a wy mu jeszcze próbujecie coś wytłumaczyć? bez sensu.

Gość luko
Czy bycie z kimś jest naprawdę tak ważne - ja przyznam szczerze nie lubię towarzystwa kobiet, wszystkim im się wydaje że ja jako facet to o niczym innym pewnie nie myślę tylko o nich, sorki ale tak nie jest. Jak można być tak próżnym i tępym!!! No cóż niektórzy ludzie nie potrafią wyjść z szuflandi w której wszystko jest proste i poukładane.

Gość gość
Stary kawaler wymaga od kobiety tylko tego by ta przypurdowała nosek i prowadziła zdrowy tryb życia . Stara panna zaś w zamian za to wymaga tego by facet poświecił wszystkie swoje siły na kształcenie się, walkę o dobrą pracę oraz późniejsze przesiadywanie w niej całymi dniami by zarabiać więcej od niej mimo ze ta byłaby w stanie utrzymać obydwoje. Serio, nie ma głupszego stworzenia niż stara panna (pomijam oczywiście takie, które mają nadwagę czy są tak szpetne że żaden makijaż im nie pomoże) Takie (jak wszyscy mężczyźni) też są ofiarami doboru naturalnego