Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Samotne kobiety przed 30-nudne męczące używane tłuste brzydkie materialistki z

Polecane posty

Gość agresywna
Wy macie swoje kryteria, my swoje i tak oto kolo się zamyka :)

Gość sisters of mercy
no i czasem te kryteria sa kompatybilne , a czasem nie :)

heheh Nie-ja jako atut podalaś wadę ktora Cię wyklucza jako kandydatkę na żonę:D mało wiecie o mężczyznach

Co to za slownictwo na probę sex jest czymś więcej niż probą sprawności. NIE LUBIĘ WYPRÓBOWYWANYCH PRZEZ INNYCH

Gość FUJ z takimi

Gość FUJ z takimi dupami

Gość sisters of mercy
jakos krzychu nie pomyślałabym , że mogłbys lubić . Przeciez lubisz tresowac kobiety wg swojej modły

Gość krzychu ty jeszcze niedorosles
a to ze ma wieksze doswiadczenie nie znazy ze musiala sie z wieloma puszczac. ALe rozumiemy, ze wolisz mloda i jeszcze glupia, to moze Ciebie zawsze jakos dowartosciowac, wszechwiedzacy (dla niej doswiadczony idiota) :D

Gość agresywna
ale Ty oczywiście możesz być już wcześniej "używany" hmm... ;) myślisz, że kobiety lubią dziwkarzy?

To mnie nie dowartościowuje. Poprostu dobrze czuję się w jej towarzystwe i wiem że takich wolnych w moim wieku już nie ma. Idiotki często obrażają innych jak brakuje im argumentów.

Jest tu juz takich kilku, którzy tylko z dziewicami. Wiesz co Krzychu to juz niebawem to bedziesz musiał za 13 latkami sie zacząć oglądać.

Krzychu, ja jestem zajebistą kandydatką na żonę, tylko ze dla faceta, który nie ma kompleksów i nie boi się porównania z innymi :) Co więcej żoną byłam i całkiem mozliwe, że będę niebawem ponownie, więc wiesz, jakoś mi to nie przeszkadza :P

Gość krzychu lubi niedoswiadczone
ponieważ taka panienka nie ma punktu odniesienia. Łatwo jest jej wiec wmowić , ze stosunek trwa 3 minuty , a penis ma 8 cm dlugosci .

Gość agresywna
wspólczuję jej trochę, ciekawe co by sobie o Tobie pomyślala jakby przeczytala tą dyskusje ;) Oj... gorąco byś mial - nawet u 19nastolatki :classic_cool:

Gość agresywna
krzychu lubi niedoswiadczone -> hahahahhhh :D:D:D:D

Dziewictwo to również przykład że inne kryteria stosują mężczyźni od kobiet. A od mężczyzny znacznie więcej wysiłku i wiedzy wymaga sex z dziewicą. Strach że coś nie wyjdzie i jej to zostanie w pamieći , można liczyć tylko na siebie. Łatwiej jest z doswiadczonymi które jeszcze same potrafią przejąć inicjatywę

ojeju... jakaż to pokretna moralność z tymi dziewicami... niektórzy męzczyźni woleliby tylko z dziewicami albo z takimi które miały niewielu (1-2) partnerów, ale sami na kimś kiedyś "próbowali" i sami kiedy tą dziewuszkę "wypróbują"... smutne oczywiście sex to nie tylko fizjologia Krzychu, skoro tak twierdzisz, to liczba partnerów nie powinna być dla ciebie problemem, bo przecież skoro dziewczyna szła z kimś do łóżka to zakładamy ze z miłości, tak jak Ty :> to nie miał być żaden przytyk, tylko próba pojęcia Twojego rozumowania. co do różnych kryteriów, wg mnie masz racje, kobiety inaczej oceniają, mężczyźni inaczej, ale kiedyś przecież tworzą te pary... i tutaj trzeba zapytać sie na samym początku czego taka kobita chce: jak rodziny i "normalnego" życia - to znak że nie dla Krzycha, jeśli chce wesołej przyszłości, bez szczególnych wymagań - to dla Krzycha. i już... i po co sie tutaj denerwować i krytykować obie grupy?? a z dziewicami jest tak, że skoro nimi są to wara od nich... po cholerę je rozdziewiczać przed ślubem???????? a potem taka rozdziewiczona będzie obsmarowywana na jakimś forum że się dała... boże... nie pojmuję tej pokrętnej moralności :/

Nie mam problemu z sexem ani kompleksów ale dziewictwo jest istotne przy wyborze kandydatki na żonę:D A 30 rozwódki raczej dla nieudaczników którzy nic innego nie potrafią znaleźć.

Gość krzychu lubi niedoswiadczone
,,jeszcze same potrafią przejąć inicjatywę,,----zapomniales dodac nie daj boże i a fuj

Krzych1981 Zrobię wszystko aby z tą się ożenić. Widzisz tez masz typowe parcie na małżeństwo czujesz upływające lata:-)

Inicjatywa ważna rzecz i z czasem każda czasami przejmuje ale jak czegoś nauczyla się z innym to obrzydliwe.

ale nikt nie powiedział, że masz problemy z seksem... chodzi raczej o to, że kobieta wychodząca za mężczyznę daje mu swoją rękę a nie dupę :) a dając rękę powierza mu (jak i on jej) swoje życie, na dobre i na złe... takie jest właśnie życie

Nie, no tak na spokojnie. Ja się po prostu zastanawiam jak płytkim trzeba być żeby wynosić pieprzony kawałek tkanki ponad intelekt, charakter czy nawet urodę :-o To mnie zastanawia. Bo ja jestem w stanie rozumieć, ze można mieć swoje fetysze - dla jednych to rajstopy, dla innych białe kozaki, dla jeszcze innych błona dziewicza. Ale wybierać partnerkę kierując się tym, czy ona ma błonkę czy nie? To jest kompletnie irracjonalne przecież! Czyli co, poznaje się dziewczynę, świetna laska, ładna, zadbana, inteligentna, wykształcona, uczuciowa, z podobnymi poglądami na wiele spraw, z podobnymi zainteresowaniami i na dodatek uczciwa i mówi - tak, miałam 6 partnerów seksualnych. I co, i koniec? Bo NIE dziewica? Śmiech na sali po prostu! Jeszcze rozumiem, facet wierzący, sam prawiczek, bo czeka do ślubu, okej, może mieć zgryz, bo to sprzeczne z jego zasadami. Ale tako, co to niejedną cipę widział, niejedną łechtaczkę wylizał, w niejeden tyłek się spuścił, a szuka leliji nietkniętej? Śmieszy mnie to i tyle.

Gość trzydziestoletnia starucha
Wróc Krzychu do wątku o kryteriach, bo chętnie posłucham czego jeszcze mężczyźni oczekują.....poza biustem DD i wesołym usposobieniem

nauczyła się z innym... o mamusiu.... a przepraszam bardzo za pytanie, jesteś prawiczkiem?

Krzysiu, może i metrykalnie stara dupa z ciebie, ale emocjonalnie oraz intelektualnie gówniarz i tyle :P