Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usuneli i klapa

tragedia kobiety

Polecane posty

Gość pan pocieszacz
przynajmniej okresu nie masz z powodu braku macicy:)

no cóż to może i ja pocieszę trochę mam znajomą, jej 1 mąż zmarł, pijak ponoć był, dzieci nie mieli (przypuszczam, że ona też nie może mieć, ale nie mam odwagi jej nigdy zapytać wprost), po jakimś czasie wyszła za mąż za tzw. starego kawalera (chyba z 50 lat miał) ona ok. 15 lat młodsza, niedawno zmarł jej 2 mąz i ona mi powiedziała, że życzy mi takiego szczęścia jakiego ona zaznała z tym 2 oczywiście z tym też dzieci nie miała, on też nie miał, byli szczęśliwi

Gość faceci to idioci
Jak spotkają kobietę z macicą to nie chcą dzieci....jak kobieta nie chce lub nie moze dzieci to szukają innej trafiłaś po prostu na palantów zazwyczaj jest tak że gdy powiesz facetowi że nie jesteś dziewicą albo miałaś usuwaną macicę to im się wydaje że kobieta jest jakaś wybrakowana, nie mają o niczym pojęcia, seks po usunięciu macicy sie nie zmienia, ale trzeba byc dojrzałym facetem by to wiedziec a nie przestraszonym chłopaczkiem, który nawet nie ma odwagi i dobrej woli by poczytac o tym w necie.... może nie musiałaś mówic od razu operacji, wystarczyło powiedziec o tym że jesteś bezpłodna....z czasem gdybyś nabrała zaufania do partnera mogłaś jeśli miałaś taką potrzbę powiedziec całą prawdę o operacji.... chyba nie ma co żałowac facetów, którzy odeszli, nie byli dośc dojrzali, pewnego dnia i tak by Cię zawiedli jesteś normalną kobietą więc nie szukaj w sobie winy ani nie zaniżaj swojej samooceny, nikt nie ma wpływu na swój stan zdrowia i to nie Twoja wina, że musiałaś poddac sie takiej operacji, ciesz sie życiem i swoją kobiecością Mam nadzieję że wkrótce poznasz mężczyznę, który Cię potrafi decenic w pełni, trzymam za Ciebie kciuki

Gość faceci to idioci
no to jestem idiotką, ale nie wpisałam jednej jedynej prawdy ale podałam kilka opcji.... a) faceci chcą dziecka b) faceci nie chcą dziecka w sumie powinnam jeszcze wpisac opcje: c) faceci chcą dziecko ale nie z Tobą d) faceci nie chcą dzieci adoptowanych e) zdarzają sie faceci którzy chcą adoptowac dziecko ...ale czy to na pewno faceci ?!

Bo lepiej móc mieć dziecko w razie czego. Oczywiście nie ma przymusu ale brak możliwości to ograniczenie.