Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usuneli i klapa

tragedia kobiety

Polecane posty

Gość usuneli i klapa

i tak mnie nie znacie to wygadam się. Miałam operację- niestety.Narazie nie powiem jaką. Poznałam wspaniałego człowieka, nie mówiłam mu o operacji. Powiedziałam dopiero jak sie blizej poznalismy.I porzucił mnie. Chodzi o to ze kiedys na początku znajomości z innym powiedziałam o operacji i od razu mnie zostawił. Teraz chciałam nie mówić. I też żle. Poprostu miałam usunietą macicę,-mięśniak był na tyle duzy.Ahh skazana jestem na samotnika.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaadfghdfg
Powiedz co to za operacja to ci odpowiemy.

Gość deoilujecie tam
myrevin- ale kazdy facet chce miec dzieci a tu decydując sie na bycie z nią sa skazani na adopcję..więc wolą ją rzucic.

To prawda nie jesteś skazana na życie samotnika. Prędzej czy później spotkasz na swojej drodze normalnego faceta któremu nie będzie to przeszkadzać i już. Moim zdaniem lepiej powiedzieć od razu i jeśli będzie mu na Tobie zależeć to zostanie, jeśli nie to znaczy że nie jest Ciebie wart i tyle. Szkoda na takich życia.

Gość nieeee
Jak wygląda seks z kobietą bez macicy ?

w sumie z jednej strony prawie każdy myślący o założeniu rodziny facet chciałby zostać ojcem, nie krytyjuję ich, dobrze że mówisz im prawdę z drugiej strony, gdyby któryś cie naprawdę kochał to by pomyslał o innych możliwościach posiadania dzieci (może nie koniecznie z podobnym dna)

Gość czy facet ktory chce miec
dzieci, jest nienormalny albo nic nie warty???:o

Gość usuneli i klapa
nie jestem nastolatką,która moze sobie miec codziennie nowego.jestem dojrzałą 30stką i nie chodze na imprezy.Moje kolezanki mają rodziny a mi sie przewineło zycie .Miałam operację kilka lat temu.Cięzko znależć faceta. Miałam jednego ale sie rozstalismy i potem ta operacja. No i potem poznałam tego jednego i byłam szczera-zostawił mnie. A teraz jak poznałam tego - to sie okazało ze mnie wyzwał od egoistek oszustek ze nie powiedziałam i niby nic a sie stlenił. Boze załamka. Nigdy dzieci nie będe miała. A tak cięzko teraz kogos poznac w tym wieku.Nie chcodze nigdzie,tylko dom i praca.

Gość usuneli i klapa
sex? a ja nie mówiłam ze nie mam pochwy tylko macicy.

racja,dla faceta który chce miec rodzine jest to trudne,ale przeciez ty tez chcesz ja miec.widocznie nie trafilas na tego który by cie kochał za wszelka cenę,jesli wogule taka miłos istnieje.to tak samo jak bezpłodny facet,taz chce załozyc rodzine mimo ze nie moze,to nie tragedia,trzeba sie wziasc w garsc ludzie sa rózni.

Gość deoilujecie tam
akurat. kazdy chce miec dzieci- nie chca miec dzieci moze jakies jednostki- i wez tu traf na tego który nie chce. Ogłoszenie ma napisac?"szukam tego który nie chce dzieci". ciekawe czy sie pojawi taki.

Gość napewno slyszeli ale niektore
oszolomy sa opetane przekazaniem wlasnych genow dalej, chocby najmarniejszych :O

Gość myla ci sie niki
:P

przeciez moze miec dzieci,ciszyc sie nimi,wychowywac,to ze nie własne,trudno stało sie i juz.

Gość usuneli i klapa
No otóz to,że ogłoszenia nie dam,że szukam bezpłodnego. Generalnie każdy chce a tych którzy nie chcą - nie wiem gdzie miałabym szukać. Myrevin a ty co bys zrobił? tkwił ze mną? Miłośc ucieka na początku jak się facet dowiaduje ze nie będzie ojcem.

Gość myla ci sie niki
z jednej strony tragedia wielka a z drugiej topik o goleniu tzipy :O P.S. Jestem kobieta, mam macice i nigdy nie bede miec dzieci bo nie chce. Takich osob jest wiecej.

Gość usuneli i klapa
glen b- bo jestes młody ,ale jak dorosniesz to zechcesz miec sój dom i rodzinę, zonę,dziecko

Gość ga.dzinka
no ale na przykład jakiś wdowiec czy rozwodnik - jak juz ma swoje dzieci - takiemu nie bedzie tu juz raczej przeszkadzało zreszta sa tez kawalerowie nie z odzysku, co dzieci wcale do szcześcia nie potrzebują myslę, że znajdzie się taki, co mu spasujesz, może nie dzis, nie jutro, ale sie znajdzie w Polsce to chyba trudniejsze, ale za granicą, np. w Niemczech - zaden problem

Gość myla ci sie niki
I piszesz bzdury, bo gdyby facet cie kochal to nie odszedlby z tego powodu.

jeżeli myślisz o ogłoszeniach poważnie to może skorzystaj z ag. matrymonialnej i zaznacz, że szukasz np. wdowca, rozwodnika albo faceta, który nie liczy na potomstwo

"usuneli i klapa No otóz to,że ogłoszenia nie dam,że szukam bezpłodnego. Generalnie każdy chce a tych którzy nie chcą - nie wiem gdzie miałabym szukać. Myrevin a ty co bys zrobił? tkwił ze mną? Miłośc ucieka na początku jak się facet dowiaduje ze nie będzie ojcem. " A czemu byś nie miała pisać:P.Ja nie takie ogłoszenia dawałem:P.A w ogóle to kiedy się urodziłaś:classic_cool:?Może nawet bym był zainteresowany gdyby mnie się spodobał czas i miejsce urodzenia:classic_cool:.A tym widać jakiś spaczony:O.Powinien jeszcze wałkiem po łbie zarobić :D.Ja nawet znacznie dalej bym się posunął:classic_cool:.