Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devone

chlopak powiedzial, ze bedziemy razem najwyzej 2 lata

Polecane posty

Urzad-->sama nie wiem, fascynacja, wspomnienia...spedzilam z nim naprawde piekne chwile, bylo i pare gorszych, ale staram sie o nich nie pamietac, ddds-->bo on chcialby miec zone w swoim wieku, twierdzi, ze sie za bardzo roznimy w fundamentalnych aspektach jak poglady na wychowanie dzieci itp.

Gość ddds
acha..... niestety musisz go zostawić wiem że to ciężkie ale on traktuje cię jak zabawkę :////

On nie jest zlym czlowiekiem, jest bardzo silny, zdecydowany, opiekunczy. Ale jestesmy inni, ja jestem wrazliwa, wszystko mnie rani, zle znosze krytyke, latwo sie zalamuje.

Gość urząd marszałkowski
to nie ma znaczenia, czy on jest dobrym człowiekiem, czy złym, czy jakims tam jeszcze nie pasujecie do siebie, on nie chce z toba byc na dłużej i jeszcze perfidnie ci okazuje to, co twoja mama ci przetłumaczyła na polski - chwilowo nic ciekawego się nie znalazło, ale jest taka jedna, co mnie do niczego nie zmusza, nie ciśnie, nie ma wysokich wymagań, da dupy jak zachcę, wiec przejsciowo moze byc a ty to głupiutka jesteś teraz nie chcesz cierpieć ? to zobaczysz, jak bedziesz cierpiec, jak on sobie tężonę znajdzie i wtedy cię odesle z kwitkiem

Boje sie troche odejscia, ale jaki jest sens bycia z nim dalej...ja bym chciala byc jego zona, moge go sobie wyobrazic jako mojego meza za 4-5 lat...kurcze, boli:(

Gość karalepa
Kiedys moj byly stwierdzil, ze raczej nasz zwiazek nie ma szans, bo bylismy rowiesnikami, a wg niego szanse maja pary 'on starszy poare lat od niej'. No wiec udowodnilam mu, ze mial racje.

Gość dobra lektura ci pomoze
boże bez obrazy ale ty musisz byc naprawde strasznie glupia skoro ejstes z kims takim...

Gość olegra
typowa relacja "przyjacielski seks" lubimy sie, fajnie sie nam razem bawi, jak trzeba to i jest ktos do lozka ale nie robimy planow na przyszlosc, bo wiemy, ze partner nie jest tym, kogo szukamy na stale taka relacja jest ok, dopoki obie strony sie zgadzaja pogadaj z nim, ze czujesz do niego cos wiecej i cie rani jego podejscie moze on tez cie kocha, ale tego nie okazuje jezeli jednak podtrzyma to, ze jestes przelotem w jego zyciu to odejdz, bedzie bolalo, ale odejdz daj szanse jemu spotkac szybciej te wymarzona a sobie kogos kto bedzie cie powaznie traktowal

ten facet nie traktuje cie powaznie i przede wszystkim nie kocha. Jest mu z toba wygodnie, ma laseczke do pukania, ale jak trafi sie ta dla niego wlasciwa, jego zdaniem, to cie rzuci jak przechodzone trampki. Moze to brzmi okrutnie, ale z tego co piszesz nie wynika nic innego.