Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devone

chlopak powiedzial, ze bedziemy razem najwyzej 2 lata

Polecane posty

Moj chlopak zabil mnie wczoraj tekstem, ze on i tak wie, ze bedziemy razem najwyzej 2 lata, a potem sie rozstaniemy, bo on nie chce zakladac ze mna rodziny:(. Jestesmy razem od roku, ja mam 24 lata, on 32. Zabolalo mnie to troche i nie wiem jak zareagowac, bo skoro i tak on juz przesadzil o naszej przyszlosci to po co to wszystko?

Gość rzuc go
rzuc go w cholere

Gość imbirowa hukulululu
olej go.

Gość pomozcieeaaa
tez to kiedys uslyszalam, wez olej pacana

Gość freftreqre
no to chyba raczej jasna sytuacja. niech idzie w cholere. nie marnuj swoich mlodych lat.

Gość urząd marszałkowski
Haha, jakby mi tak facet powiedział, to bym bez słowa zabrała manatki i nawet nie powiedziała, ze zrywam, niech sie głowi, dlaczego sie nie pojawiam

Gość GFNHFBMMJJ
tak jak mowia poprzednicy :O

Gość imbirowa hukulululu
mi tez tak kiedyś powiedział koleś, ale ja byłam głupia i go nie zostawiłam, a on i tak później mnie rzucił w cholere . Szkoda czasu!

popieram Amanta :classic_cool: moja znajoma, kiedy była w trakcie matury powiedziała swojemu długoletniemu chłopakowi, że ona i tak wie, ze się rozstaną kiedy ona pójdzie na studia, ponieważ ona chce się rozwijać nie dostała się tam gdzie celowała, rozstali sie na wakacje a teraz i tak są razem

Gość rzuc go
to badz z nim ze swiadomoscia ze nie masz przyszlosci z chlopem a za 2 lata cierp bardziej 🖐️

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja bym nie dała nawet 15 minut :P btw: pisać "chłopak" o 32 letnim starym koniu...dziwne.

Najgorsze ze on to powiedzial, kiedy sobie lezelismy w lozku i bylam taka szczesliwa...przypomnialam mu, ze 27.06 bedzie rok od kiedy jestesmy razem...on mi odp., ze nawet tego nie kojarzy, ale co to ma za znaczenie, skoro on nam nie daje wiecej niz 2 lat, bo potem to juz chcialby spotkac taka z ktora zalozy rodzine i bedzie mial dzieci...no nie moge sie uspokoic, ciagle placze jak sobie o tym przypomne:(

I on sobie nie zyczy, zebym mowila o nim moj partner, facet albo cos takiego, twierdzi, ze to brzmi zobowiazujaco...

Gość urząd marszałkowski
dziewczyno, czy ty w ogóle masz mózg ? on ci sadzi takie teksty, a ty płaczesz i dalej z nim jestes ? on powinien dostac po mordzie, po czym powinien nastąpić koniec tego przedziwnego zwiazku

Chcialam juz go zostawic, ale ciagle mialam nadzieje, ze jednak bedzie inaczej, ze tez musi cos do mnie czuc, skoro ze mna jest. Moja mama powiedziala, ze on ze mna jest, bo mu tak wygodnie, ma mloda dziewczyne, ktora go jeszcze nie cisnie do slubu i dzieci, jestem w nim zakochana, grzeczna,posluszna, nic od niego nie chce, studiuje i pracuje, zawsze sama za siebie place.Po cholere jest ta glupia milosc???

nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz?szkoda twojej młodości .jak ci sadzi takie teksty to wiadomo ze nie traktuje cie powaznie niech spada.

Gość amorphis
rzuc tego debila, i tak za stary dla ciebie. stary i glupi

Gość urząd marszałkowski
twoja mama ma całkowita rację zerwij

Gość OWSZEM CZEGOŚ OD CIEBIE
CHCE... DUPY... Rany, mam nadzieję, że go nie spotkam na swej drodze..

Gość urząd marszałkowski
swoja droga, to co w nim jest takiego, co sprawia, ze go kochasz ? bo jak na razie to widzę same antypowody

Gość ddds
a czemu to właśnie z tobą nie chce zakładać tej rodziny za te dwa lata....? mie zastanawia cie to?