Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sskokil

wyjdę za tego, który...

Polecane posty

Gość sskokil

wytrzyma ze mną w "porządnym" związku bez seksu rok! wydaje mi się, że tylko wtedy będę mogłą odróżnić faceta, który mnie naprawdę kocha od takiego, który tylko duzo gada i jest totalnym kretynem! jest ktoś chętny :-) ;-)

jeśłi wytrzymasz rok z facetem bez seksu to znaczy, że go nie pożądasz...a bez pożądania nie ma dobrego małżeństwa :)

Gość sskokil
Myrevin ty się nie krzyw tylko przyklasnij moim zamiarom!! hehe :-) nie no pożądanie ma byc, jakies pieszczoty itp. tak żeby pożądanie narastało, ale żeby wytrzymał i po roku nadal mówił, że kocha... wtedy to będzie to

Gość do sskokil
a ja cię rozumiem, bo zrobiłam tak samo tylko, że mój miał trudniej :-) po pirwszym związku tak się zraziłam, że w ogóle nie chciałam się wiązać z nikim, potem pojawił się mój chłopak i musiał czekać na mnie 2 lata...bidulek hehe ale jak widziałam, że on jest cierpliwy, że rzeczywiście kocha i mówi, że może czekac ile będzie trzeba to wtedy się przekonałam, że to ten :-) jestesmy 5 lat poslubie :-) i jest bosko

{ Myrevin ty się nie krzyw tylko przyklasnij moim zamiarom!! hehe } No.. nie wiem... żyję juz dwa lata bez seksu.. jakoś tego se nie wyobrażam.. poznaję kogos i rok jeszcze..bez... brrr... :o

Każdy poczeka, żaden problem. Tylko nie sprawdzajcie mu smsów.

Gość sskokil
oj chłopy przesadzacie!!! Myrevin ale skoro bys pokochał i to dałoby szczęście Twojej ukochanej to niemógłbyś poczekać. Zaznaczam, ze pieszczoty i takie tam byś miał :-) a zresztą nie mam zamiaru Was przekonywac, jak facet nie będzie chciał czekać to tragedii też nie będzie, ja na pewno nie wejdę znów w bezsensowny związek, w końcu nie każdy musi z kimś być...

Gość i co mowi Drzyzga
daruj sobie takie topiku. na tym glupim forum i tak nikt cie nie zrozumie i zaraz wyzwą ci od moherow...

Gość jesli nie potrafisz odroznic..
to jest to Twoj problem, nie facetow:o

Gość do auutorki
kochana daruj sobie! tutaj nikt cię nie zrozumie bo tu same kurwy siedzą i dziwkarze ale uważam, że masz dobre podejście do sprawy i tego się trzymaj pozdrawiam acha i na takie tematy lepiej znaleźć inne forum, polecam gazetę.pl

Gość ma-rka
zdrowe podejscie do sprawy, ja po prawie 2 latach związku pierwswzszy raz poszłam do łożka ze swoim chłopakiem, to mój jedyny partner jeśli chodzi o sex, nadal z nim jestem i planujemy wspólną przyszłość :)

Gość sskokil
sam/a jesteś pojebany/a to niech idzie sobie do innej, albo niech wali konia 5 razy dziennie!!! o co wam chodzi?? czy wy już w ogóle nie wiecie co znaczy miłość i zaufanie? czy tylko ten pierdolony seks wam w łbach??? jak pójdzie do innej to bardzo dobrze, będzie wiadomo, że to kawał huja i tyle

Gość kalesony boga wojny
to ty taki oblech jestes Myrevin ze cie zadna nie chce ? czy czekasz na te wymarzona ? :o bo to dziwne 2 lata bez seksu, nawet przypadkowego, szoke

Gość a ja bym tyle nie wytrzymała
to logiczne, że jeżeli ktoś mi się podoba, jestem z nim długo to chce z nim iść do łóżka...

Gość a ja bym tyle nie wytrzymała
nie rozumiem czemu to przytrzymywanie faceta ma służyć ;/

Gość Daniel z Krakowa
niektórzy z Was są naprawdę żałośni :-/ nie mierzcie prosze wszystkich swoją miarą! ja na swoją żonę czekałem 3 lata! I było warto i poczekałbym następne 3 jeśli by tego chciała!!!!! Czy Wy już naprawdę nie umiecie o niczym innym myslec a związek sprowadzacie jedynie do seksu??? żal mi Was, bo pewnie wiele juz razy przez takie zachowanie straciliście kogoś wyjątkowego... ale każdy decyduje o sobie. Ja jestem dumny ze sowjej żony! I kocham ją z każdym dniem coraz bardziej własnie dlatego, że ma zasady i nie daje sobą pomiatać jakimis dziwnymi trendami i zgubnym podejściem do wielu spraw, któe dziś niszczą porządnych, ale słabych ludzi

Gość i co mowi Drzyzga
zgadzam sie z osoba, ktora napisala, ze na tym forum same k.... i dziwkarze siedzą w wiekszosci. dlatego daruj sobie tu takie tematy bo naprawde szkoda nerwow na dyskusję. tu laski daja duoy na pierwszej randce i mysla, ze wszystko jest ok, a inni to dewotki...

Gość Daniel z Krakowa
jesteśmy mażeństwem 11 lat i jest wspaniale. mam cudowną żonę:-) nie wyobrażam sobie, żebym miał ją zmuszac do seksu czy w jakikolwiek inny sposób na niej to wymuszać, albo szantażować, że odejdę itp. To raczej Wy się zastanówcie nad Waszym podejściem do życia, bo z takim nastawieniem... Ja ją kocham i mógłbym zaczekac i wcale nie uważam, że ona nie miała na uwadze moich potrzeb

Gość Daniel z Krakowa
dyskusja tutaj rzeczywiście jest bezcelowa pozdrawiam

Gość bleahhh
ja juz zostalbym lesbijka...w sumie to poniekad NIA jestem ;)