Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Szukacie faceta?

Polecane posty

Gość i co mowi Drzyzga

Gość do Szukanie Dziury w całym
a możesz mi streścić? wyciągnąć wnioska?

Wnioski zachowam dla siebie. Każdy z pewnością po programie wyciągnie swoje własne. Proponuję obejrzeć powtórkę. Dwie pierwsze uczestniczki miały po trzydzieści kilka lat - jedna zagłaskuje facetów dobrocią a druga jest z wyglądu i zachowania korporacyjną, zimną lalą. Zobaczcie same. Polecam.

widziałam kawałek maja irytujacy sposób mówienia gdybym była facetem na bank zadnej bym nie chciała, tzn. nie chciałabym kobiety z taką barwą głosu i intonacją

TVN Drzyzga chyba była z nich najlepsza, chociaż również nie uważam jej sposobu mówienia za jakoś szczególnie kobiecy

Gość a kogo obchodzi jak kto mówi
ważne jest co mówi:o

oceniajac kogoś pod kątem przyszłego partnera jest to bardzo ważne w końcu wiele słów zostanie wypowiedzianych tym głosem ja mam znajome, z którymi nie wytrzymałabym pod jednym dachem kilku godzin np. hałaśliwe, nachalne głosy, aa dużo słów do wyrazenia czegoś co mozna znacznie krócej itp nie chce mi sie pisać, bo nie mam czasu :-(

Gość lalatina
a mi faceta zawsze spada z nieba, np moj ostatni zagadal do mnie na gg (w ogole sie nie znalismy)

Gość brat_niedzwiedz
ten program jest strasznie naciagany i pokazywane sa w nim extremalne i rzadkie przypadki by przyciagnac przed tv jak nawieksza liczbe osób............a 30 latkowie jeszcze fajni sa...gwarantuje:):):)

słuszna uwaga dodam, ze podobno za takie publiczne obnażanie się w tym programie dostaje się "całe" 600 PLN to też trochę jakby świadczy o jego uczestnikach

ja szukam...ale nie wiem czemu zawsze mnie interesuje taki który jest nieosiągalny, ...., z różnych powodów.Jestem typem który lubi gonić...i chyba nie dogonić:D...choroba??

Gość ja też tak miałam
a ja się dam znaleźć

Gość trtertr
tak choroba, zwana glupota, choruje na nia 98% kobiet. Bo zamiast znalezc normalnego faceta i byc szczesliwa, wolicie szukac albo niedostepnych albo pijakow czy zdrajcow.

pijaczków nie szukam,zdrajców też nie,zresztą ich trudno rozpoznać od razu....... raczej nadętych intelektualistów, z którymi nie da się budować związku....ale pomarzyć zawsze:-)

Powodów jest tyle, ile samotnych kobiet. Tamte przykłady z programu to tylko przykłady. Choć nie były wcale takie ekstremalne. Zresztą tych dziwnych, nietypowych facetów też nie jest większość, bo przestaliby być w wyniku masowego występowania nietypowi;)

Czarkowniczko, przecież przebywajac na kafe wiesz doskonale, że po mężczyznach niewiele mozna się spodziewać, więc chyba się nie łudzisz w zwiazku z tym, że zaakceptuja Cie taką jaka jesteś :-P ;-)

szukanie, ja nie szukam tylko czekam ....... na królewicza :-D hehehe wiec lepiej byc przygotowaną i nie zatracic podstawowych umiejetności..:-P

Polcia ja mam wrażenie, że jest odwrotnie:) To kafe przedstawia skrzywiony obraz jakichś takich tylko zdradzających, oszukujących itd. To jest związane z faktem, że o codziennym prostym życiu nikt nie chce słuchać ani czytać bo to nudne - zaraz napiszą że nieprawdziwe :) Nawiasem mówiąc strasznie lubię jak Ike pisze o Zuzi i mężu:) Jeśli chodzi o akceptację - jeśli chce się być z kimś to nie ma rady jak zaakceptować wszystko, jak mówią z dobrem inwentarza albo dać sobie spokój;) Więc mimikra to ściema bo szydło i tak wyjdzie z worka:)