Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka lenka

czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość milenka lenka

moze mnie ktos pocieszy,ale tak mi jakos smutno,poklocilam sie z chlopakiem,bo przegladalam sobie jego znajomych na naszej klasie i troche rozzłoscily mnie i zasmucily komentarze jakie wypisuje swoim kolezankom,a są one rozne już nie wspomne,że większości wypisuje: jaka ty sliczna, jaka ty ładna itd.,ale np swojej kolezance pielęgniarce napisal,cos w stylu: chcialbym sie znaleźć w rączkach takiej pielegniareczki.itp. Jak to przeczytalam zrobilo mi sie jakos tak smutno. Powiedzialam mu o tym,a on sie oburzyl,że nie znam sie na żartach i poszedl do domu:( Sama nie wiem,co o tym myslec,ale zrobil mi tym przykrość:(

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmm
masz pierdolnietego faceta jednym slowem:O

Gość palanciński
olej go bo to frajer, zostawi Cię jak tylko będzie okazja, nie jesteś tego warta...

Gość milenka lenka
ehhh...i pół wieczoru przeryczałam przez niego :(

Ja Cię rozumię. Też by mnie pewnie takie coś zabolało. Pozatym to nie jest w porządku,że takie rzeczy wypisuje innym dziewczynom. Ja bym najpierw porozmawiała i zależy jak by zareagował i co by powiedział to albo bym go zostawiła, albo bym zobaczyła, czy dalej bedzie taki w stosunku do innych dziewczyn.

Gość salamandra plamista
ja bym sie tez wkurzyla- i to na powaznie

Gość powiadam Ci
rzuć łajzę i to szybko. Dziewczyno, obudź się, życie marnujesz..... Heydi-> Gratz :)

Gość milenka lenka
A czy znajdę takiego faceta,który nie przebiera oczami za innymi laskami?????czy w ogole są tacy?ja chyba przestaje wierzyc w milosc:( ale mi dzis źle...a on sie nie odzywa,jest obrażony,no bo przeciez ja nie znam sie na żartach...A może w tej chwili jest w ramionach jakiejś pielegniareczki...:( mam dość

Gość Takiż łajza
Co ty na poważnie bierzesz co koleś pisze na Klasie?Każdy pisze co mu ślina na język przyniesie.............bez przesady,odpuść;)

Gość milenka lenka
Nie wiem,czy na poważnie...ale po coś on to pisze..w każdym bądz razie nie miło się cos takiego czyta:(

Gość megabalon
oddpusc sobie- jego! to sie nazywa brak lojalnosci, on sobie po prostu wirtualnie flirtuje z kolezaneczkami.

Gość Takiż łajza
Pewnie tak,ale jak znam życie to najpierw napisał,potem się zastanowił co pisał,albo zastanowił się kiedy zwróciłaś uwagę na ten bajer!Nam chłopom tak się zdarza,ponoć myślimy czym innym,niż WY płeć piękna!

Gość Takiż łajza
A dziewczyny to święte,nie flirtują nigdy!Flirt to nie to samo co zdrada!:P

Gość in my dream
uważam, że ludzie powoli zaczynają zapominać do czego służy NK bo do flirtowania służą inne portale :P, tak poza tym komentarze typu "ładne zdjęcie, ślicznie wyglądasz" nie świadczą o zdradzie :o nie popadajmy w paranoje :I - zaufanie to podstawa :), co innego gdyby facet miał konto na jednym z portali randkowych - tutaj można robić "halo" :P

Gość milenka lenka
No tak,wiem,faceci wzrokowcy,zobaczą kawałek gołego ciała i głupieją...Tyle,że tych komentarzy jego jest tam mnóstwo,własciwie pod zdjęciem każdej ladniejszej dziewczyny...Może nie pomyślał,że sprawi mi tym przykrość,a opinie swoją miał prawo wyrazić,że są ładne -bo są,sama tak uważam.Ale zaraz ruszyło u mnie chore myślenie i porównywanie siebie do nich,a jeszcze zbeczałam się jak głupia i wygladam w tej chwili jak strach na wróble i czuje się tak beznadziejnie brzydka i nic nie warta i czuje ze w każdej chwili on moze mnie zostawić dla którejś z nich:( I może to był żart o tej pielegniareczce,ale myslę czy gdyby sie nadarzyła okazja to by się oparł jej...???????

milenka lenka słuchaj jak facet chce zdradzić to to zrobi i nie ma znaczenia czy jest trzymany na krótkiej/długiej smyczy ;) ale zachowanie typu \"duża zazdrość\" etc mogą doprowadzić do tego, że facet zacznie mieć tego dość :/ i odejdzie więc teraz doprowadź się do porządku i zaproś swojego faceta do siebie, a co do zdjęć to możesz facetowi powiedzieć co Cię boli, co Ci się nie podoba bo szczera rozmowa jest najważniejsza :)

Gość hhgfgg
napisz swoim kolegam komentarze na nk typu "ale ty jestes macho, chicialabym ..." tu wpisz cos o zawodzie np hydraulikowi "chialabym w domu wizyte takiego hydraulika" ciekawe co on na to, :P