Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziusieczek

Moja tesciowa mnie napastuje

Polecane posty

Jeśli to prawda to dupa wołowa z Ciebie a nie kobieta, a z Twojego faceta męska cipa :D Dość dosadnie napisałam?

ja.24, to nie jest prawdziwa sytuacja. Kiedyś pisała na ogólnym i tutaj osoba o podobnym nicku, miała męża misiaczka, który pracowal na kolei i robiła jakieś albumiki. Nie pamiętam szczegółow, bo bylo to z rok temu, ale fajnie się czytało. Laska ma wyobraźnię ;-)

Princpolo - z tym tez roznie bywa -ale juz nie bede tego opisywac bo do milych dla mnie tematow to akurat nie nalezy . Misiaczek jest dla mnie bardzo dobry- ale nie nie pracuje na koleji - jest motorniczym tak jak Karol Krawczyk - heh mamusia mowi nawet ze jest do niego podobny ;)

no Mamusia to chyba wie najlepiej do kogo jej syn jest podobny nie? :D:D:D:D:D

Madziusieczek ----Najważniejsze że się z kłapouszkiem kochacie :D a co tam będziesz się mamusią przejmować :D ! A dlaczego akurat kłapouszek??? czyżbyś była fanką Kubusia Puchatka?

nie no szach mat, gem set mecz. Oplułam monitor ze smiechu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ciesze sie ze moglam was rozbawic tak naprawde nikt niechce ze mna o tym rozmawiac kazdy uwaza ze mam nie po kolei w lepetynce -dlaczego ? ja juz niewiem co robic. nie klapouszek nie ma kolegi Norka - ma takiego jednego Borsuczka ,ale on jest troszke inny niz Norek -raczej nie podobny. a dlazego klapouszek - bo ma takie sliczne uszka troszke opadniete. echhh wlasnie mamusia nabila mnie scierka do wycierania garnkow - bo zupka sie dla klapouszka przypalila -tak sie z wqami zasiedzialam

Jeśli to Ty jesteś tą Magdusią to bardzo dobrze :d bo nikt nie potrafił mnie tak rozbawić jak ona:D

Princpolo- kochana kolezanko -alez naprawde ja nie mialam uwagi na to zeby Was rozbawiac bardzo Was wszystkie lubie ale to nie o to mi chodzilo ja chcialam aby ktos w koncu ze mna porozmawail tak szczerze od serca o tym co mam robic - Ja juz tak dluzej nie umiem - Mamusia sie obrazila i poszla po pierozki do tesco - dzis znowu bedzie obiad dla klapouszka od Mausi a nie odemnie :( ona specjalnie ta zupke przypalila- ja zostawilam ja na wolnym gazie - pamietam- a ona go odkrecila .

Gość czuły wojttek
Madziusieczek jedyne co mogem ci poradzic to złap klapouszka za jajka i zrub mu krencenie wora. Jak go ukrencisz to wciśnij mamusi w twasz.

Gość czuły wojttek
co poniekturzy tu spadają z fotela. Ja siedze na bujanym fotelu i chuśtam sie wte i we wte. Tak tu goronco że strasznie spocily mi sie nogi, morze mamusia zna jakiś domowy sposub na uporczywy zapach.

Madziusieczek muszę przyznać że ja Ciebie kocham a nie lubię :D :P A co Ty sie mamcią przejmujesz,teraz taki wiek że grunt że Ty i kłapouszek się kochacie :D

Gość czuły wojttek
no kochajom sie i to w łazience pod prysznicem. Madziusieczek a jak stawałas na renkach i zbiłas nogą lustro to co mamusia na to, jak sie wytlumaczylaś? Ja kiedys z jednom pannom też fikałem takie koziołki. Ijak to moja mamusia zobaczyła to też sobie zamarzyła takie akrobacje bo od tamtej pory z tatusiem zamyka sie w łazience.

a ja uwazam, ze masz dobra tesciowa. Ona was pilnuje, bo wie, ze dzieci nie powinny miec dzieci :classic_cool:

Madziusieczek :) jesteś rewelacyjna :D:D:D:D:D:D Jabym na twoim mijescu zwabiła Kłapouszka w jakies ustronne miejsce z dala od mamci i zrobiła fiku miku , a co? :D:D:D i szanowną mamcię poinformowała, ze czas zacząć dziergać sweterki dla wnuka, serwetek juz wystarczy :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Artigiana ---- :D:D:D Ta Nasza Madziula to taka nasza słodka nieszkodliwa wariatka :D Nie to co dejzi :P aż jestem zdziwiona że jej nie ma :D

Gość czuły wojttek
huś i wte i we wte