Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziusieczek

Moja tesciowa mnie napastuje

Polecane posty

Princpolo- ty jestes jednak naprawde moja przyjacioleczka -tak bardzo Was lubie a Ciebie Wojtus coraz mocniej . Wlasnie Mamusia z Klapouszkiem ogladaja M jak Milosc - Misiaczek sie poplakal na wieszc ze Kinga bedzie miala dziecko -ojej to takie mile :D

Gość ale moglbys sie
czuły wojttek poprawnie pisac bo to az w oczy kole:-o

Gość dddddddddddddssssssss
nie jestes czułym oszuście czuły jest czarny.I daj spokój Madzi

ojejku jestem taka podekscytowana wlasnie jestem po kapieli ubralam swoja sexowna koszulke coby Misiaczkowi milo bylo ,czekam teraz az Mamusia zwolni lazienke i zaraz zwabie Misiaczka na male co nie co . Mamusia mowila ze dzis prania duuuzo ,wiec mamy sporo czasu . ojejku alez jestem podekscytowana tym faktem.

Gość ssssssssssssseeeeeee
ale fstrętna mamusia pewnie zaparowała całą łazienkę:o strzeż kłapouszka żeby sie nie poslizgnął bo z pranka nici:(

Gość czuly wojttek
całom noc dzisiaj myślalem o klapouszku i Tobie Madziusieczek czy Wam sie udało fiku miku w łazience, czy mamusia nie wtargneła do Was niespodziewanie. A najbardziej ciekawi mnie to czy znuw stałaś na głowie coby te małe kijanki łatwiej wtargneły tam gdzie powinny. Najlepiej jakbyś zasneła w tej pozycji jak nietoperz. Ja dzisiejszej nocy robiłem mostek - w takiej pozycji śpi mi sie najwygodniej acha i dodam że byłem cały nagutki i mamusia moja nie weszła mi do pokoju. Bo czasami jak mi wejdzie to jestem później bardzo skrempowany i zaczynam sie jonkać.

Gość hihihihi
co za miły poranek. właśnie przeczytałam temacik. po prostu super !!!

Gość antyrobak zciechanowa
hihihi spróbujcie w trójkąciku z mamusią,możesz mamusię pejczem bo gnatach legalnie nawalać,mamusia może być w masce haniballa l.

Gość XL
Przypadkiem tu zajrzałam...jestem w wieku mamci(jakby to miało dla kogoś znaczenie)....czytałam i w głos się śmiałam (nigdy mi się to nie zdarzyło),super opisane,super.Przepraszam autorkę wątku,to poważny problem,wiem...ja nie z niego mam radość...tylko...forma w jakiej jest ten przekaz i komentarze...to cos na zmianę ponurego nastroju. A tak poważnie,to...niech ten Twój Misiaczek jasno określi granice swojej mamusi(skoro ona ich nie umie ustalić),bo ...nie jedno małżeństwo się sypnęło z tego powodu.Mimo wszystko, nie rozumim takich matek,a też mam synową i układy zadawalające obie strony.

echh a mial byc tak cudownie .wyobrazcie sobie ze Mamusia zatrzasnela sie w lazience -na poczatku sie cieszylam bo bylam pewna ze bedziemy mieli z Misiaczkiem caly pokoj dla siebie ,mylilam sie :( Misiaczek cala noc probowal otworzyc mamusie a potem zasnal pod drzwiami lazinki,a ja sie poplakalam bo juz teraz wiem ze on kocha swoja mamusie bardziej niz mnie:( nawet moja koszulka w sloniki nic nie pomogla :( dzis przyjechal jakis pan i otworzyl mamusie .Mamusia krzyczala ze to przezemnie ze to ja zastawilam drzwi mopem do podlogi - no i tym mopem mnie po raz kolejny nabila :( misiaczek poszedl na wpolprzytomny do pracy i zapomnial kanapeczek ktore mu przyrzadzilam - wzial tylko kilka pierozkow mamusi - z wczorajszego obiadu . :(

Gość XL
Artigiana mniejsza o większość,ale... Madziusieczek napisała na wstępie: "dziewczyny drogie .jestesmy z Misiaczkiem po slubie juz 2 lata .." w dalszej części faktycznie nazywa go Kłapouszkiem,ale...niektórzy maja kilka imion,prawda?To nie jest takie istotne,żeby zwracać na to uwagą,ważniejsze,ze...dotyczy tego samego "zwierzaczka".(przepraszam za określenie).

Gość czuly wojttek
ja też kocham mojom mamusie bardziej niż mojom panne. Z mamusiom moge porozmaiać o wszystkim, moge jej sie zwierzać z moich nocnych ekscesuw i rozmawiać o wszystkich moich problemach. A moja panna chociasz jest krulewnom to nie lubi jak cały czas gadam i nie raz mi sie odwineła ścierkom po łbie. Raz nawet jak sie ostro zezlościła to mi przywaliła tłuczkiem do miensa po głowie. Ale to nic moja Mamusia kochana jest i opatrzyła mi tom rane i opiekowała sie mnom. Dlatego jom kocham mocniej niż krulewne.

Madziusieczku mój Ty kochany,aż się popłakał ze wzruszenia że mamcia Wam przeszkodziła. Nie zadręczaj się nią moja przyjaciółeczko :D Jaksłoniki nie pomogły to pomoże coś innego.Ukochaj mamusie :D

oj nie nie ukocham Mamusi co to to nie - ona mnie dzisiaj tak mopem potraktowala i ja mam ja ukochac - w zyciu @@@ dzis mamusia dala mi do zrozumienia ze Klapouszek ma kogos :( i tu nie chodzi o kobiete :( juz raz mnie zranil al mu wybaczylam jak wroci z pracy musze z nim koniecznie porozmawiac

Mamusia zrobiła Tobie na złość bo jest zazdrosna o Kłapouszka :D dlatego radze Tobie kupić mamusi przytulankę to ukoi jej serce i smutek że zabrałaś jej kłapouszka.

A może to ten kolega z pracy Kłapouszka, z którym obłapywali się na Waszym weselu pod remizą strażacką? ;) Ja bym tego Kłapouszkowi nie puściła płazem.

Gość roksiiiiiiii
TO CHYBA PARA Z SERIALU "WIELKA MIŁOŚĆ" NA POLSACIE... :D :D :D Młody biedny doktorek i ta biedna ... żona ;)

hahah nie no ja nie dam rady haahh Pozdrów kłapouszka a mamusią się nie przejmuj jak jeszcze raz będzie Cię biła to chwyć ją za rękę i powiedz stanowczo Nie Wolno!!:D