Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka24

przejscie z cilestu na logest - dobry wybor?

Polecane posty

Gość calineczka24

przez pare lat bralam tabletki anty cilest, jednak z powodu wystepowania plamien w trakcie ich brania chcialam zmienic tabletki na inne- lekarz przepisal mi logest. troche sie obawiam, gdyz po cilescie czulam sie dobrze, nie mialam zadnych dolegliwosci (pomijajac te plamienia). boje sie ze po logescie spadnie mi libido, bede sucha, jakas deprecha mnie dopadnie

Gość calineczka24
acha i jeszcze mam pyt bo zapomnialam spytac lekarza, pierwsza tabletke logestu mam wziasc tak jakbym zaczynala kolejne opakowanie cilestu? czyli biore cilesty do konca, 7 dni przerwy i logest? czy to ze logest ma mniej hormonow moze miec jakis zly wplyw a dokladnie mniejsza skutecznosc na poczatku?

Gość calineczka24
?????????????

Gość calineczka24
a kiedy powinnam wziasc 1 tabletke logestu? wlasnie czytalam ulotke harmonetu (ten sam sklad) i wg niej jesli przechodzi sie z silniejszych na slabsze nie powinno sie robic 7 dniowej przerwy tylko od razu zaczac opakowanie nowych tabletek. hmm tylko jak by to wtedy wygladalo z okresem? kurcze jako nie mam ochoty caly miesiac plamic. eh niewiem co zrobic, moze nie zmieniac tabletek...:(

Gość calineczka24
i jeszcze mam pytanie, skoro zmieniac tabletki to obowiazuje zasada plamien przy pierwszym opakowaniu?

zmieniac :) wiesz, ta regula ze jak z mocniejszych na slabsze to bez przerwy jest mi znana wlasnie z kafeterii i ulotek ale jak spytalam mojego gina to mowil zebym normalnie przerwe zrobila. zmienialam tabsy nie raz, nie dwa, robilam i tak, i tak, i wszystko bylo ok :)

Gość calinieczka24
a kasienko powiedz mi jeszcze, jak zmienialas tabletki nie robiac przerwy to czy przy pierwszym opakowaniu nowych tabletek mialas plamienia? i to samo pyt. ale w przypadku gdy zrobilas 7 dniowa przerwe

nie pamietam niestety.... chyba pod koniec drugiego opakowania przy laczeniu opakowan troche plamilam. ale raczej przy robieniu przerwy nie. tyle ze to ja tak mialam, Ty mozesz miec inaczej

Gość calinieczka24
mam jeszcze pytanie odnosnie logestu, mam male problemy z owlosienie czy zmiana tabletek nie zwiekszy tego problemu? niechce miec big wasa:(

Gość calinieczka24
:) ok sprobuje, jak mi nie spasuja (obawiam sie plamiem miedzymiesiaczkowych) to wroce do cilestow lub poprosze o jakies mocniejsze jeszcze (aaaaaa!!!)