Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjikji-kasia

chałupnicza praca w uk - szukam

Polecane posty

Gość kjikji-kasia

Taj jak w temacie ,nie moge isc do pracy bo male dziecko ktos wie cos o takiej pracy w Angli? dziekuje;))

widziałam kiedyś ogłoszenie na jakimś samochodzie - miałam spisać wracając z zakupów ale auto odjechało :O aaaale rozmawiałam ze znajomymi angolami - czy wiedzą coś o takiej pracy (bo siedzę w domu z dzieckiem i czymś bym się zajeła) i powiedzieli mi tak - to jest praca na 10 godzin dziennie i nie wiadomo komu zaufać bo często okazuje się że taki pracodawca (nie wiem czy tak go można nazwać) odbiera zabawki które kleciłyśmy cały tydzień czy koperty które lizałyśy też cały tydzień to mówi ze jest coś źle zrobione i cześć - nie ma kasy i nara :O ale powtarzam to co słyszałam od innych - oni się chyba tym kiedyś zajmowali i wiedzą o czym mówią. Chęć mi zmalała do takiej pracy...

Gość bleeeeeeejhfkmnvh
Przewaznie ogloszenia na necie zamieszczane to wyludzacze pieniedzy ..kaza ci przyslac wpisowe £25 ..i ani kopert ani dlugopisow ....

Gość aniad1603
Pilnie poszukiwany/a do obsługi e-mail. Praca bez wychodzenia z domu, czas pracy ustalasz sobie sam/a. Więcej informacji pod adresem email ania_170@tlen.pl

Gość AAAAAAAA1111AAAAAAAAAAAAAAAAAA
zajmij sie czyims dzieckiem ja tak robie i niezle dorabiam jak na siedzenie w domu mam dwojke dzieci i w tyg 230 f

Gość mala 25
jestem mama trojki dzieci i tez podreperowala bym swoj domowy budzet ale slyszalam wlasnie o tym ze" szefowie" pracy chalupniczej nie sa kompetentni a mam kryzys finansowy i przydala by sie dodatkowa kase moze macie coszeby mozna zarobic i jednoczesnie byc z dziecmi w domu