Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 icoteraz

do mojego faceta przystawia sie jakas dziwka

Polecane posty

Go艣膰 icoteraz

mam pewien problem-do mojego narzeczonego przystawia sie jakas dziewucha.. wydzwania, pisze smsy, wiadomosci na naszejklasie. coraz bardziej mnie to wkurza! doradzcie dziewczyny - mam zadzwonic i opierdolic? czy wystawic jej oblesne zdjecia na jakias stronce? :P [pozyczyla kiedys mojemu facetowi aparat a na nim zostawila swoje niby erotyczne zdjecia] tragedia jest dziewczyna ale cisnienie mi podnosi.. udzielcie mi jakis rad, bardzo prosze :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 20LATKAaaaa
najpierw wybadalabym, czy facet, aby napewno nie robi jej nadziei itp a pozniej objechalabym ja, ewentualnie zrobilabym z niej na forum gdzies, nawiwna dziewczynke, ktora nie majac szans lata za facetami jak glupia :P

Udost臋pnij ten post

Ja bym pogada艂a z facetem raczej a nie z jak膮艣 pann膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 20LATKAaaaa
no tak, tylko jesli facet jest fair, a glupia dziewucha nadal lata, to juz trzeba z nia pogadac :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 icoteraz
Wywalilabym jej prosto z mostu ale myslicie ze po tym wszystkim moj misio zrobi mi kupe na moja wlochta klate?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 icoteraz
Wywalilabym jej prosto z mostu ale myslicie ze po tym wszystkim moj misio zrobi mi kupe na moja wlochata klate?

Udost臋pnij ten post

To moze skoro facet jast ok, niech zmieni numer tel.? Skoro j膮 olewa ( tak jest?) to ona moze pisac i pisac a i tak nic nie zdzia艂a :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 icoteraz
z facetem oczywiscie gadalam :) on twierdzi, ze nie ma wplywu na to, co ona pisze.. ze mam sie nie przejmowac bo to nieszkodliwa gowniara. olewalam to juz bardzo dlugo ale dzis zobaczylam komentarz do jego profilu na naszejklasie i wkurzylam sie. jej wczesniejsze kometarze kasowal, a ona z uporem maniaka pisze nowe. wolalabym nie dzwonic zeby nie miala satysfakcji ale cos bym chetnie zrobila :)

Udost臋pnij ten post