Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annaberrka

Mąz chce zrobić badania DNA bo ... nasz synek jest rudy.

Polecane posty

Gość Annaberrka

Piszę teraz od mojej mamy. I płaczę. Bo jestem zszokowana tym co dziś usłyszałam od męża. Powiedział że to dziwne, że nasz synuś jest rudy skoro on jest brunetem a ja naturalna szatynka i że chce w związku z tym zrobić badania DNa i sie upewnić żeby w przyszłości sie nie zdziwić :( Nasz synek ma 6 miesięcy , nie wiem co męzowi sie stało, do tej pory dobrze się dogadywaliśmy a nasze małżeństwo było udane. Być może koledzy mu coś nagadali, nie wiem... To jest niewiarygodne ale to są jego słowa !!! :( NIGDY go nie zdradziłam, przenigdy, jak on może mnie podejrzewać :( Spakowałam sie po tej rozmowie i wyjechałam do mamy. Nie powiedziałam jej prawdziwego powodu dla ktorego sie wyprowadziłam... 😭 Mąż godzinę temu dzwonił do mnie ale odrzuciłam połączenia, nie chce go słyszeć !! Jestem w szoku, zła, rozzalona a zarazem zraniona :( Co ja mam zrobić ?

Gość rybckaaamała
jeżeli nic nie msz na sumieniu a on chce no to zrob i po sprawie. Nie widze problemu.

Gość około 20 na 100
dzieci jest efektem zdrady o której nie wie facet :O

Gość ziu6687oi
"Co ja mam zrobić ? " ...badania?

brak zaufania... jesli nie masz znajomego rudzielca,nie wiem kolegi z pracy czy osiedla to powinien byc spokojny zrob badanie dla swietego spokoju,...wszystko sie ulozy ;)

Oj to nieciekawie :( i rozumiem ze bardzo przykro:( ale wiesz on mogl pomyslec ze skoro sie wyprowadzilas to chcesz\" cos\" ukryc , czyli ze nie chcesz zrobic tych badan bo sie obawiasz kto jest ojcem dziecka ....

Gość la presidentessa
A w rodzinie wogole ktores z was mialo kogos rudego? dzieci czesto przejmuja cechy po ciotkach, babciach i innych przodkach. moich znajomych corka tez sie urodzila ruda mimo ze oboje bruneci. dziadek matki dziewczynki byl rudy.

radziila bym z nim porozmawiac i powiedziec mu jak bardzo sie na nim zawiodlas i ze Cie to zabalolo ze Cie o takie cos podejrzewa a wtedy zrobic badania

Gość Annaberrka
Nie wiem czy ktoś jest rudy, może ze strony mamy ktoś był ona jest adoptowana więc nie wiem, aczkolwiek sama moja mama jest też szatynka . A wyprowadziłam sie bo mnie bardzo zranił tymi podejrzeniami !! Powiedział to tak stanowczo i chłodno, jak on mógł ??? W głowie mi się to wprost nie mieści, nie mam ochoty nawet z nim rozmawiać :( Jestem tak rozzalona i smutna :(

Gość 00000000000009
Czy wy ludzie nie potraficie rozmawiac ze sobą? Od razu sie pakujesz i biegniesz do mamy /? Czy tj.normalne zachowanie ?? Świgasz tyłkiem bo on cos takiego zaproponował ?? Widac ze z Tobą nawet porozmawiać nie można bo uciekasz od takiej rozmowy. I jeszcze telefonow nie odbierasz od niego ?? Kobieto ile ty masz lat ze tak sie zachowujesz/? 20 ??Byle sie kłócić. Rozmowa rozwiązuje problemy

Gość Annaberrka
Kobieto byłaś w takiej sytuacji??? Nie wiesz co czułam ! Bez słowa nie wyszłam to chyba logiczne ! Ale wolałam pojechać do mamy niż dzis spać z nim ...

Gość Annaberrka
Powiedziałam mu, że go nie zdradziłam a on na to, że chce być pewny ! No cholera a gdzie tu miłośc, a gdzie tu zaufanie ??? Wole teraz pobyć sama, ochłonąc, pomyśleć, wypłakac się.... potrafisz to zrozumiec kobieto ??

Gość 00000000000009
widocznie masz cos na sumieniu i spierdzieliaś. jeszcze mame wciągasz w wasze kłótnie. Teraz on pewnie mysli ze z tym prawdziiwym ojcem dziecka jestes i sie z nim naradzasz. Dajesz mu powody zeby tak myslał

Gość bardzo niefajnie ze strony
meza. Mozesz sie czuc rozzalona. Niech sobie robi te badania, a potem wraca na kleczkach - a ty sie dluugo dawaj przepraszac.

jej naprawde bardzo przykre :( a on mial jeszcze czelnosc powiedziec do Ciebie ze chce byc pewny ! :-/ spoko ...

Gość 00000000000009
ma facet do tego prawo. A te dziecko jest w ogole do was podobne ??

Gość biotechnology girl
jako ze jestem niedoszym biotechnologiem (jeszcze studiuje:P) smiem powiedziec ze kolor wlosow twojej dzidz moze wynikac z wielu roznych przyczyn, glownie genetycznych, dziecko jest rude bo albo jakis czlonek rodziny tez ma ten kolor wlosow, albo doszlo do jakegos typu dominacji czy wspoldzialania cech allelicznych lub nieallelicznych, (podejrzewalaze to plejotropia---> wspoldzialanie genow w celu powstania jednej cech. ja tam bym porozamwial o tym z lekarzem rodzinnym, ktory napewno powie ze kolor wlosow dziecka ma podloze gebatyczne, i wykluczy zdrade, i w ten sposob kasa z badan DNA zaoszczedzona ;)

ale najwazniejsze ze musisz z nim na spokojnie porozmawiac i zrobic te badania , ja bym na Twoim miejscu byla na niego obrazona ale zrobila bym te badania !

Gość biotechnology girl
tak na marginesie, twoj maz zachowal sie naprawde po chamsku, wspolczuje...:O

Gość Annaberrka
Nic na sumieniu nie mam !! I mamy w kłotnie nie wciągam , ona nawet nie wie , wymyślilam inny powod dla ktorego przyjechalam na kilka dni do niej. Poczułam się urażona, dotknięta, skrzywdzona.... chce być teraz sama i wole go nie widzieć. Dziewczyno i mi nie mow ze mam coś na sumieniu bo nie mam ! Poprostu chce teraz ochłonąc i przemysleć wszystko. To był dla mnie cios, bo nigdy bym sie czegoś takiego po męzu nie spodziewała, bardzo mnie uraził.

Gość konsternacja x2
jesli od urodzenia dziecka minęło 6 m-cy to niech se w du... wsadzi te badania i tak będzie płacił alimenty, a TY jesteś bardzo biednę kobietą skoro masz takiego debila za ojce dziecka

Gość Annaberrka
oczywiście te badania dam mu zrobić, skoro chce być pewny to niech będzie.

Annaberka, a czy synek nie jest w ogole podobny do niego? bo wiesz, z reguly jest tak ze dziecko dziedziczy to nosek po ojcu, a oczy po mamie czy tam na odwrót... Kurcze facet woli miec pewosc i spac spokojnie...przeczytal statystyki ze co ktores dziecko jest wychowywane 'nie przez tego tate co nalezy'... glowa do góry:)

Gość 00000000000009
i jeszcze na kilka dni ? do mamy ?? Zostawiasz go samego z myślami /?? Wracaj do domu!!! Do kogo ten wasz synek jest podobny ??? bo wiesz gdyby miał rude włosy i podobny do ojca to ok no ale widocznie on nie jest i stą d ma takie podejrzenia .

Gość dżamalka
cos mi sie wydaje ze kumple go nakrecili na te badania, moze targają z niego łacha ze rogacz jest skoro dzieciak rudy...

Gość Annaberrka
konsternacja ja bym sie po nim tego nigdy nie spodziwała ! Kochający tatuś nagle takie coś wypalił ?? Jeszcze tłumaczy, że chce być pewny ??!! Opisać się nie da tego co teraz czuję. Dlatego wole pobyć sama i ochłonąć.