Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annaberrka

Mąz chce zrobić badania DNA bo ... nasz synek jest rudy.

Polecane posty

Znam takich co podejrzenia biorą im się znikąd. Jeśli szybko zmięknie to całe życie bezie mu musiała coś udowadniać. Naczytał sie facet za dużo i to dla niego jest ważniejsze niż zaufanie do żony. smutne to bardzo :(

Gość ditrevi
Gdyby moj maz zazyczyl sobie takich badan, to oczywiscie zgodzilabym sie, ale to bylby koniec zwiazku...Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji...

Gość llllllllllllllllloi
iles tam % facetow wychowuje nieswoje dziecko wiec nie dziw mu sie jak dzieciak rudy a wy nie zrob mu te badania i juz tyle si ekobie t puszcza skad ma biedak wiedziec ze ty nie ?

Gość Annaberrka
0009 tak na kilka dni... na wieś, do mamy. Powtarzam , potrzebuję pobyć sama, przemyslec wszystko sama a nie śpiąc obok niego ! Ochłone i na spokojnie wroce do rozmowy z nim. A dziecko jest podobne zarówno do mnie jak i do męża. Ja w nim widze podobieństwo do męża, on widocznie nie :(

Gość 00000000000009
ale jak nie pisze do kogo dzieciak podobny to nie pisze !!! ba ochłonąc, kopa w tyłek powinnaś dostać to od razu bys ochłonęła cykorze jeden .

Ochłoń dziewczyno, bo w emocjach się głupie rzeczy robi. A on też niech sobie przemyśli, że sprawił ci przykrość. I wcale nie uważam, zę powinnaś teraz do niego pobiec bo dajesz mu powody do podejrzeń.

Gość Annaberrka
0009 => nie dyskutuje z tobą :o nie zycze ci żebyś sie znalazła w takiej sytuacji.

Gość ditrevi
Annaberka, mam nadzieje, ze maz zmadrzeje i cie przeprosi, ale chyba nie masz zamiaru zostac z nim gdyby jednak uparl sie na to badanie? Przeciez to by oznaczalo, ze wasz zwiazek oparty jest na..no wlasnie, nie wiem na czym.

Gość Annaberrka
no własnie chce rozmowy na spokojnie a nie w emocjach, dlatego wyjechałam. Oczywiście powiedziałam mu, że jadę do mamy a on mnie nie zatrzymywał. Więc uspokoje sie i wróce do rozmowy z nim, badania zrobie... ale nasze relacje mocno nadszarpnącł, mam mętlik w głowie straszny

Gość konsternacja x2
zrób karczemna awanture,wiesz ja bym chciała mieć dziecko i to z kimś kogo kocham, i myślę,że to wielkie szczęście i bardzo mi Ciebie żal. Jeśli masz ochote na ratowanie czegokolwiek , to raczej demonstruj szok i bunt, a nie płacz w poduszke

Gość 00000000000009
co za wrażliwa kobietka ohhh on mi yak powiedział , jak on mógł? co z niego za bestia i drań? Brak słów normalnie.

Gość Annaberrka
ditrevi=> własnie nie wyobrażam sobie jak teraz będzie wyglądał nasz związek

no niestety ten brak zaufania pozostawi ślad na długo... on bezie spokojny, ale jak ty będziesz się czuła... wszystko się wyjaśni, pogodzicie się i bedzie ok - tego ci życzę ale zadra w sercu zostanie ;(

Gość Annaberrka
0009 -> uważaj bo zycie tez potrafi sie ironia wykazac :P Żegnam Cie bo więcej z Tobą dyskutowac nie zamierzam

Gość Annaberrka
winning woman - dokładnie tak, zadra napewno zostanie ... Dobrze że synuś jest na tyle mały że tej sytuacji nie rozumie :(

Gość 00000000000009
no tak facet to juz nic nie moze a kobieta moze dupy dawac a potem jak przychodzi co do czego to oh oh ludzie uzalajcie sie na demną bo on tak powiedział i miłościa sie zakrywa i szantazuje faceta ze jak zrobi badania to koniec z nami bo nasza miłosc juz wygasła no i co taki biedaczek ma poczać juz odechcewa mu sie badan a babką sie udaje

Nie rób badań ! (nie wiem, po co jej tak radzicie). to absurd, a do tego stres dla Ciebie i dziecka! Dziecku tak małemu jeszcze zmienia się kolor oczu, włosów.. wszystko jeszcze możliwe. Nie daj mu się teraz, bo rzeczywiście potem cały czas będzie Cię o coś podejrzewał. Ciekawe, siąd mu się to zaroiło w głowie.. Jesli koledzy, to.. no cóż.. daje sobą manipulować i powinien zmienić środowisko :o Powodzenia. Przemyśl sobie to wszystko i to jak z nim porozmawiasz. Mam nadzieję, że on również przemyśli i przeprosi.

Gość Fannntasssja
0009 facet mowi zonie ze chce badań DNA tym samym oskarżając ją o zdrade a ty jeszcze naskakujesz na dziewczyne :o pierdolnięta jesteś ? Nie dziwie sie jej że jest cała w emocjach, sama pewnie bym tez była...

Gość ditrevi
Powiedz mu, ze zgadzasz sie na to badanie, bo nie masz nic do ukrycia, ale musi wiedziec, ze zrobienie badan bedzie rownalo sie z rozstaniem, bo nie wyobrazasz sobie bycia z kims, kto nie ma do ciebie ani krzty zaufania. Mysle, ze po tych slowach maz wszystko przemysli i cie przeprosi, a jak nie, to znaczy, ze jest kretynem i nie warto z nim byc.

Gość 00000000000009
taaaaaaaaaaa podyskutuj sobie z tymi co ci kibicują ze dobrze zrobiłaś... moze Ci sie bedzie lepeij spało....

ja uwazam ze jak nie zrobi badan to maz ciagle bedzie ja podejrzewal o zdrade...

Gość Annaberrka
009 ogarnij sie kobieto :o Nie szantażuje go ale to chyba normalne ze teraz nasze relacje nie beda takie same . Zarzucił mi zdrade, nie wierzył moim słowom, nie ufa mi --> i to uwazasz jest normalne tak ?? Nie każe Ci sie nade mną "użalać" więc spadaj z tego topiku bo żadnej konstruktywnej wypowiedzi tu nie zamieściłas oprócz ironicznego bełkotu.

Gość ditrevi
Oczywiscie, ze byl dobrym rozwiazaniem. MIala spac w jednym z lozku z kims, kto powiedzial cos takiego? Ja po takim czyms na pewno rozstalabym sie z facetem. Moze on ma cos za uszami i pomyslal, ze moglas zrobic to samo co on...

Gość 00000000000009
bravo lenka13 .

Gość Annaberrka
Zrobiłam to co mi podpowiada intuicja . Nie chciałam dziś zostac z nim , spac z nim... jestem zbyt rozżalona. Jutro pewnie wroce.

Myślę, że sama wiesz co dla ciebie najlepsze i mam nadzieję, że nie podejmiesz zbyt pochopnie decyzji o rozstaniu - rana pozostanie, ale czas leczy rany. Wszystko w zależności od przebiegu sytuacji. Na pewno daj mu do zrozumienia, że bardzo cię tym brakiem zaufania skrzywdził, ale nie wyobrażam sobie, żeby z tego powodu brać rozwód. Zarówno ślub jak i rozwód są życiowymi decyzjami i skoro zdecydowaliście się na dziecko to i na nie musicie zwracać uwagę a nie tylko na swoją urażoną dumę. Myślę, zę jesteś mądrą dziewczyną i wyjdziesz z tego z twarzą. Życzę powodzenia i trzymam kciuki.

Annaberrka bardzo dobrze ze pojechalas do mamy. nabierzesz dystansu, a jak wrocisz to daj mu zrobic te cholerne badania, a potem niech Cię przeprasza i naprawia relacje drań (sorry ale przegiął pałe) przytulam 🌻

mi by napewno bylo bardzo przykro i zrobila bym z tego awanture !! chciala bym przeprosin ale bez przesady zeby sie ode razu rozstawac ... przeciez caly czas byl kochajacy ... i przez jeden taki wybryk macie sie niby rozstawac? ..

Gość ja mam nadzieję
że mężusia zostawiłaś z dzieckiem, zeby poczuł co to jest opieka nad własnym dzieckiem? Podaj jakie macie grupy krwi ty, mąż i dziecko.