Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaaaa

PROSZE WEJDZCIE

Polecane posty

Gość zaskoczonaaaa

Pracuje powiedzmy w miescie X. Pojechałam do rodzicow na weekend do miasta Y (małego miasteczka). Odnowiły mi się chore zatoki (powracają co jakis czas i nie jestem w stanie oczu otworzyc itd. tomografie mam dopiero w lipcu). Poniewaz karte mam w przychodni w miescie X poszłam do lekarza prywatnie (jakikolwiek był dostępny). Dostalam antybiotyk i zwolnienie z pracy. Lakarz przybił 2 pieczątki - pierwszą że jest pediatrą, drugą że prowadzi indywidulaną ogólną praktykę lekarską. Po powrocie do pracy widzę że coś jest nie tak. Odkryłam przypadkiem że szef sprawdział czy zwolnienie chorobowe może wystawić pediatra. Jestem w szoku. Czy lekarz do ktorego poszłam popełnił błąd wystawiając mi zwolnienie? Dodam ze nie prosiłam, sam mi przepisał (widział zdjęcie zatok i stwierdził że mam zawalone- stąd to skierowanie na tomografie).

Gość zaskoczonaaaa
ja na prawdę potrzebuję rady... martwię się :(

Gość 7mila
Lekarz nie popełnił błędu, pracuję w kadrach i bardzo często pracownicy przynoszą zwolnienie z pieczątką pediatry i to jest ok

Gość 7mila
A szef niech sobie sprawdza, przynajmniej zdobędziesz większe zaufanie, jak sie przekona, bo chyba nie bardzo ci ufa

Gość zaskoczonaaaa
Dzieki... tylko czemu oni myslą, że coś jest nie tak? Praktycznie nie rozmawiają ze mną, widzę że coś jest nie tak :( Tylko że nikt mi nie powie prosto w oczy o co im chodzi tylko zobaczyłam w necie że szukali odp na pytanie czy pediatra może dać zwolnienie z pracy :(:(:(

Gość pediatra jestchyba zawsze le

Gość zaskoczonaaaa
Tylko że szukał ale chyba nie znalazł odp. a nadal widzę że coś jest nie tak :(

Gość pediatra jest
chyba ? zawsze lekarzem rodzinnym ja również leczę sie u pediatry ( lekarz rodzinny) i nigdy nie miałam żadnego problemu z autopsji wiem , że równiez taki lekarz kieruje na rentę lub sanatorium

Gość 7mila
Więc może zpytaj wprost o co im biega...

Gość pediatra jest
co do zwolnienia nie może sie do niczego doczepic a co do ich " zachowania " może porozmawiaj ?

Gość zaskoczonaaaa
Ja też myślałam że jest wszystko ok. W dodatku ten lekarz (lekarka) to nie jest osoba z którą można sobie 'pogadać', jest to dość oschła, staranna osoba i tym bardziej mnie zaskoczyło, że mogłaby zrobić coś 'nie tak'.

u mnie dziewczyna z pracy przynosila non stop zwolnienie od pediatry tylko ze ona twerdzila ze leczy sie na nerki:D od 2 miesiecy leczyc sie na nerki u pediatry to chyba cos nie halooo:P wiem ze o to szefowa byla wkurwiona ale ty to inna sytuacja nie leczysz sie u niego stale

Gość zaskoczonaaaa
No ja lecze się na zatoki w miescie X i tutaj mialam kiedys zwolnienie od laryngologa. A u rodzicow w miescie Y jest 1 laryngolog ktory ma tam swoje kilka godzin w tygodniu na zapisy w wielkim wyprzedzeniem... a że nie mogłam już wytrzymać z bólu udałam się do lekarza nie patrząc na to co ma na pieczątce....

Gość zaskoczonaaaa
Jestem bardzo niemiło zaskoczona ich zachowaniem, bo nigdy ich nie oszukałam, obowiązki wykonuję natychmiast, na prawdę się staram. I choć wiem że mogłabym, nigdy nie powiedzialam im tego, że za mega palenie w miejscu gdzie jestem powinnam dostawac dodatek za pracę w niezdrowych warunkach, że temateratura zimą była niższa niż minimalna jaka może być w biurach i czasem w kurtce siedzialam (to widzieli ale nic nie zrobili) i że nawet teraz jak jest ciepło ja tu siedzę w swetrze :( Tak wiem ja też popalam ale bardzo chętnie wychodziłabym na dwór gdyby oni robili to samo :(

Gość zaskoczonaaaa
podnoszę

Gość nikt juz nic nie napisze
?