Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziolchaaaaaa1

jak przystrajacie ściankę za młodymi??

Polecane posty

Gość dziolchaaaaaa1

Kobietki jaki wystrój scianki planujecie?? My mymy ściankę podsietlana,na tym bedzie duuze serce ze sztucznych róz,i nad sercem badz w sercu obraz ( no i pytanie jaki obraz zazwyczaj sie wiesza,słyszłam,ze matki Boskiej Karmiącej)??

Gość a my dwa misie uprawiajace sex
...znow kiczowaty temat...jeszcze takie rozyczki przypnij sobie na glowie, abys pasowala do wystroju

Gość dziolchaaaaaa1
oczywiście jeżeli trzeba będzie to przyczepie :-D

Gość misie lepsze
:D:D:D:D:D

Gość dziolchaaaaaa1
moga byc i miesie hehe,zawsze to cos innego :-)

my nic nie bedziemy miec,bo stoly okragle wokol parkietu.moze powiesimy gdzies nasze zdjecie. kolezanka miala 2 golebie.

Gość dziolchaaaaaa1
no ja własnie chciałabym zeby nie bylo przepychu,i chyba zostanie sam obraz,bo ścianka jest śliczna sama w sobie.

Gość gaździno
Co to za wsiurski pomysł ? Ohydnie to bedzie wyglądało, to zawsze wyglada ohydnie. Dziwie sie panstwu młodym, jak takie cos sobie odpierniczą, bo sala zwykle wyglada dobrze i w miare stylowo, a oni spaskudza wszystko jakaś matka boską karmiącą albo sercem z róż. Jak juz chcecie róże, to je sobie przyczepcie na tej sciance na jakiejś tkaninie, nieregularnie, i tyle. Albo wrzućcie tam jakies swoje pogodne zdjecie - na łące, w stogu siana albo co. I wtedy już żadnego wieśniactwa. żadnych róż ani serc.

My niczym nie przystrajamy poza tym akurat tam gdzie my siedzimy to za nami jest głowa dzika :D

Gość za młodą aureolka
a za młodym rogi

Gość no dokładnie
zamówic wielką reprodukcję na tkaninie waszego wspólnego zdjęcia jakiegoś z wakacji albo takiego waszego pierwszego razem.... ale to chyba więcej kosztuje niz cekiniarskie balony i wieśniackie serduszka..... taką reprodukcję można zrobic w jakiejś agencji reklamowej na zamówienie, albo u poligrafa

Gość Viss
W restauracji w której obędzie się wesele stół młodych stoi dosyc daleko od ściany. Właściciel sali stawia taki łuczek nad młódymi ozdobiony białym kwiatami i wstążkami całość wygląda elegancko, a młodzi się wyróżniaja jakoś. Bardzo się cieszę, ze wygląda to tak bo tych szczęść boże młodej parze itp nie trawie.

ja nie wiem jak bedziemy stroic, bo to moja dekoratorka zrobi, jakos dla mnie to obojetne, ;)

Dziołchaaaaaa1, ale na serio - z tą Matką karmiącą, to jakiś dowcip? Co ma piernik do wiatraka - to ma być ozdoba, czy ołtarzyk. No i po co? Pierwsze słyszę. Ja zdaję się w sprawach zdobień na moją przyszłą szwagierkę. Kupiła piękną taftę, mieniącą się w kolorach herbacianych róż, a do tego kupimy właśnie róże. I raczej żadnego serduszka. Tylko jakaś ozdoba. Może większy bukiet ozdobny na nasz stół? Jakoś tak.

wlasnie,takie powiekszone zdjecie chcemy miec i tyle,nic innego dodawac nie bedziemy.naprawde polecam pomysl z fotka:-)

kicz nad kicze..."male wredne to to" ..za przeproszeniem te dekoracje to tragedia!!juz najlepsze 4 od dolu z tymi swiatelkami...a juz pomysl z Matka Boska to nawet nie bede sie wypowiadala..

ale wlasnie o to chodzi:-)to jest nasz dzien,przeciez zdjecie nie musi byc na pol sciany.no ale sa rozne gusta,:-)