Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama i tata

od kiedy wasze dzieciatka zaczely przesypiac noce?

Polecane posty

Gość mama i tata

Gość moja córkka jak
miała chyba ok 5 miesięcy to juz spała całą noc, ale wczesnie sier budziłaok 6-7 rano, tak do dziś zostało.

moja niedługo skończy roczek i w swoim życiu przespała może dwie noce, a tak to budzi się średnio trzy razy :)

Gość babki
moj syn bedzue mial za 3 miesiace 2 latka czesto budzi sie raz w nocy na jedzenie. czasem zdazy sie jednak noc gdy przespi cala.

Gość mama i tata
up

Moje obie dziewczynki po skończeni 3 miesiąca spały całą noc ( a urodziły się miesiąc przed terminem) karmione sztucznie teraz mają rok i śpią 14 godzin bez przerwy... wszystkim życzę takich śpiochów.

Do drugiego roku życia budził się 3-4 razy.Później do teraz to 1,niekiedy 2 ale bardzo sporadycznie.

Gość sledzie w smietanie
Mój syn zaczął przesypiać noce jak przestałam myśleć o tym kiedy w końcu da mi się wyspać:) Miał 13/14 miesięcy - 2 tygodnie wcześniej przestałam karmić Go piersia w nocy.

syn mial 4 m-ce jak zaczal przesypiac cala noc a corka juz od jakiegos miesiaca sypia od 23 do 7 rano daje jej wtedy piers i pozniej spi jeszcze do 10 gdzies ale za to nie chce spac pozniej w dzien tylko na spacerze pospi z pol godziny i to wszystko... dobrze ze marudna nie jest..

Gość mama smoka
moja córka ma 3 lata i dalej budzi sie raz w nocy bo sie czegos boi. Tak do ok 12 miesiaca budziła sie jeszcze raz czy dwa razy w nocy, później przesypiała całą noc, ale od 15 miesiąca jej sie odwidziało całkowicie i tak jest do tej pory... Ale wystarczy, że położę się z nią w pokoju i już wszysko jest ok.