Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliiii

gdy wesela sie pokrywaja- co robic?

Polecane posty

Gość oliiii

mam taki problem zreszta juz nie pierwszy raz dwa wesela wtym samym terminie oddalone od siebie wiec nie ma mozliwosci zawitac na obu chociaz na chwile jedne u brata ciotecznego drugie corka ojca chrzesnego mojego narzeczonego chyba nie pozostaje nam nic innego jak ciganac losy w tej sytuacji bedzie chyba najbardziej fair a wy co robicie w takich sytuacjach i jak z prezentami? ostatnio przekazalam przez rodzicow pieniazki dla mlodej pary tak jak bym byla obecna na weselu

Gość walentyyna
tez własnie takie rozwiazanie chciałam podsunąć - jedno tu, drugie tam

jesli to dosc rodzinne wesele to ok, mozna sie rozdzielic i tancyzc z kuzynami, ale jak by sie jechalo w jakies obce strony to sammeu troche glupio tak sterczec przy stole i cekac az ktos sie zlituje i do tanca poprosi, ja bym sama raczej nigdzie nie pojechala, ale to ja.

A ja nie potrzebuje mojego faceta,zeby sie swietnie bawic. I wcale bym nie czekala jak sierota,zeby mnie ktos poprosil do tanca. Sama przeciez potrafie tanczyc. Nie lubie tanczyc w parze.

Gość Viss
Ewelina w mojej rodzinie wesela wyglądają tak, że każdy tańczy w parze. Jakoś tak się układa, ze nie ma jakiś kółeczek itp. Jedna osoba ciągle tańcząca sama ze sobą w takiej scenerii wyglądałaby jakby postradała zmysły;]

Viss kiedys poszlam na irlandzkie wesele z moim chlopakiem i ludzie sie go pytlai czy ja jestem na extasy ;) A ja sie swietnie bawilam- sama.