Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linka 9643

mąż unika sexu a ja w ciąży

Polecane posty

Gość linka 9643

miałyście tak? muwi że przecież ja się niemoge kochac bo w ciąży jestem i ze on jest wykończony pracą :( a ja chcę nie tyle sexu co bliskości miałyscie tak albo macie

Gość Balbulka
a daj spokoj...........:( my juz 8 miesiecy nic, bo ciaza byla zagrozona. teraz juz mozemy bo koncze 40 tydz i bym chciala rodzic, wiec sex moze przyspieszyc..... a on nie chce.....mam wierzyc, ze facet tyle wytrzymal bez seksu???? mysle ze kogos ma, tym bardziej, ze juz kiedys mnie zdradzal:( do dupy to wszystko.....

Nie chcę tu nikogo dołować i straszyć bo nie taka moja tu rola.Lecz powiedzieć co ja na ten temat myśleć :) Na prawdę nie uwiężę że zdrowy mężczyzna wytrzyma tak długo bez seksu!!!! Owszem można być zmęczony pracą oraz innymi sprawami życia codziennego ale na Boga parę dni a nie tygodni czy długich miesięcy.

jeżeli nie ma zagrożenia to możecie uprawiac sex do samego końca,a facet który sam tego unika,gdy jego zona jest w ciąży to moim zdaniem raczej używa tych przyjemności poza domem......... bo jak to mozna wytłumaczyc inaczej..... ja urodziłam dwoje dzieci i nie było takiego problemu,nawet było lepiej niz jak nie byłam w ciąży........ ale to jest moje zdanie,kazdy może miec inne....

Gość Balbulka
wiem princpolo, wiem:( dlatego to tak cholernie boli......

U mnie na początku nie było sexu gdyż miałam ciąże zagrożoną ale później kochaliśmy sie do samego końca. Dlatego też radze postawić męża pod ścianę i zrobić wywiad.

Gość Ania Bajbak
Princpolo masz slowniczek a nie korzystarz ciemu??? nie uwierze pisze sie tak ! :P

Principolo masz racje,nie ma to jak rozmowa,może sie facet poprostu boi o potomka......... może potrzeba mu pewne rzeczy wytłumaczyc.....

Ania Bajbak....... tak cie bola czyjesz błędy????? to nie czytaj świństwo tak żyrowac na tym co sie innym przytrafia.....

Gość niestety to smutne
albo się boi o dziecko, albo go nie pociągasz (facet się nie przyza ale dla wielu facetów kobieta w ciąży jest aseksualna) albo kogoś ma.... tak czy siak i tak trudno będzie poznac prawdę i to najsmutniejsze

Gość Balbulka
Watpie dziewczyny, zeby chodzilo o strach o dzidzie.... Moze na poczatku, ale bez przesady....Juz dawno ginekolog dal nam przyzwolenie, tym bardziej teraz, jak ciaza juz praktycznie przenoszona......Nie zrozumcie mnie zle, jestem atrakcyjna dziewczyna, malo przytylam, tylko taka pileczka z przodu. Bo juz myslalam, ze to moj wyglad go odstrasza...... 8 miesiecy....... Pewnie mnie zdradza, jednak sie nie zmienil.........

Gość niestety to smutne
mam nadzieję że w Twoim wypadku to tylko obawa przed zrobieniem krzywdy Tobie i maleństwu i generalnie schiza związana z przyszłym ojcostwem czemu unikaliście bliskości, trzeba było cały czas utrzymywac bliskośc mimo ciąży, pieszczoty, przytulanie, petting

Gość niestety to smutne
:-( może się boi ? to wasze pierwsze ?

Gość Balbulka a kiedy cie
zdradzał? przed ciążą? Może tylko się boi, choć 40 tygodni to bardzo długo.

Gość alka 21
No cóż moj też tak ma - spytany dlaczego - odpowiedział ze czyje sie dziwnei i ze sie obi o malenstwo - nic nie dalo tlumaczenie ze nic mu nie zrobimy ;P Pomyślcie tak sa innne sposby niz sex by sie rozladować ;p pieszczoty i yhykmmm .....;p troche fantazji

Balbulka 🌻👄 może to naprawde nie do końca jest tak........ może to fakt ze zostanie ojcem tak go przeraza i absorbuje........ ile on ma lat jak moge zapytac???????

Gość moze nie wiecie ale faceci
baardzo czesto boją sie jak kobieta jest w ciąży ,ze mogą jej zrobic krzywde ...za boga sie nie przyznają do tego ale wielu z nich tak myśli ! U mnie było podobnie ale jak zaciągnęłam go na USG i lekarz mu wyjaśnił od A-Z to dopiero sie przyznał ...:O to po prostu strach ,ze gdyby sie cos stało to bedzie JEGO wina ... pogadajcie z nimi szczerze .

Gość Balbulka
Tak, to nasze pierwsze wyczekane dziecko, długo sie staralismy....... Nawet pieszczot nie chcial, wydawalo mi sie to dziwne. Ale ogolnie jest dobrze miedzy nami......... Zdradzal mnie wczesniej, interesowal sie innymi dziewczynami, rozstalismy sie, ale potem jakos sie ulozylo, przysiegal, z enigdy wiecej, uwierzylam.......A teraz sama nie wiem, tyle miesiecy ze wzgledu na dziecko.........A teraz gdy mozna on wciaz nie chce.... Jakos mu nie ufam.....

mój tez przy pierwszej ciąży miał opry i tez pierwsze miesiace nie mogłam go przekonac,ale potem po długich rozmowach przestało to być juz problemem,zreszta tak jak ktos wyżej napisał - szukalismy tez innych możliwosci i przyjemności,naprawde warto to podtrzymac to jest kontakt z partnerem,później po porodzie jest bardzo ciężko nawiązac te same relacje........

Gość no tak ale 40 tygodni
to sporo, prawie rok, wliczając połóg. Trochę za długo, zeby się obyć bez sexu. Kobieta jeszcze to zrozumie, bo to ona nosi dziecko.

Gość Balbulka
Ma 29 lat, wiec to nie jest jakis gówniarz, jest bardzo szcesliwy i dumny, ze bedzie mial synka

No nie dziwię ci się, że mu nie ufasz, po takich akcjach. Nie wiem co ci doradzić. Mój mąz jest bardzo czuły i w sumie miesiąc bez sexu to sporo, a 9 miesięcy i połóg, to już w ogóle wydaje mi się ciężkie. Jak nie można się kochać, to przecież są pieszczoty różnego rodzaju. Taki kontakt umacnia małżeństwo.

Gość Słowa prawdyyy
Bo seks z kobieta w ciązy jest obrzydliwy i wiekszosc facetów tak uważa a ci co to robią to sie w wiekszosc i przymuszają byście nie dostały sraki:P I nie rozpaczały ze was nie kocha. nie jestescie pociagające w ciązy, kojarzycie sie z matkami a nie kobietami. macie wielkie brzuchy, wywalone pępki, ciemne sutki i dziwny zapach z cipki, bleeeeeee zrozumcie to wreszcie i dajcie spokój mężom jak nie chcą.

Jest coś takiego jak lojalność i nawet miłość. Jest także coś takiego jak niechęć do współżycia z kobietą w ciąży. Na lojalność mnie stać, na miłość to jeszcze nie wiem, a kobieta w ciąży budzi w sensie erotycznym, moją niechęć, wręcz obrzydzenie i nie przypuszczam, abym chciał współżyć z moją kobietą w ciąży. Brrrrrrrrrrr...

Balbulka 🌻 to juz koniec twojej ciąży,może to tez go blokuje,nie wyciągaj pochopnych wniosków,tym bardziej jak nie masz podstaw i podejrzeń,widocznie tak to przezywa i musi dojrzec do tego co stanie sie za kilka dni,do niego tak naprawde dopiero teraz zaczęło docierac ze za pare dni zostanie ojcem,bedzie mógł swojego malucha wziąść na ręce,ale tez urwie mu sie wiele rzeczy i zmieni jego (wasze) dotychczasowe zycie...... to tez może być powodem jego zachowania i podejscia do tych spraw........ głowa do góry nie zamartwiaj sie teraz tym,twoja(wasza) chwila sie juz zbliza i wykorzystaj to jak najlepiej,życze powodzenia...... :) 👄

Jeśli twoja kobieta nie była i nie jest w ciązy, to nie wiesz o tym NIC :) a poza tym duży brzuch, pępek itp. pojawiają sie ok 6 miesiąca, więc nie gadaj głupot.

Słowa prawdy walnij się w głowę Jakoś nie widzę żeby mój partner uważał mnie za osobę obrzydliwą!! To on ciągle mnie zaczepia i pragnie mnie dotykać ja teraz bardziej jestem oziębła a on i tak mnie pragnie Jakaś idiotka lub idiota z Ciebie:/

Gość Balbulka
DZieki Madasia🌼 Jakos to bedzie..... Komentarzy powyzej nie bede w ogole komentowac, sa puste i chamskie.

Gość Słowa prawdyyy
widac jest wyjątkiem. ale wiekszosc facetów nie pociagają kobiety w ciąży.