Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RZYM

Dziwny okres???Kiedyś był inny

Polecane posty

Mam prośbę odpowiedzcie proszę: od jakiś 4 miesięcy mój okres wygląda następująco 1 dzień brązowe ślady 2 dzień też brązowe ślady na podpasce a krew wypływa dopiero gdy idę zrobić siku i ma ona konsystencję \"kisielu\" jest bardzo gęsta i się ciągnie. 3, 4 dzień znowu brązowe ślady. Czy też tak miałyście??? I czy to jest normalne. Kiedyś podpaskę musiałam bardzo często zmieniać w 2 i 3 dniu a teraz to praktycznie jedna wystarcza na cały dzień. Zmieniam ją oczywiście... Z góry dziękuję. W ciąży nie jestem może to jakieś problemy hormonalne już sama nie wiem a na wizytę muszę czekać jeszcze prawie 2 tygodznie.

A jak się odżywiasz? nie odchudzasz się przypadkiem?I warto zrobić podstawowe badania (morfologia, mocz). To może być anemia, w każdym razie opis wskazuje na to, że nie do końca wszystko jest w porządku.

Morfologia + mocz kosztują 15-20 zł a ze skierowaniem od rodzinnego za darmo, więc ani to koszmarnie wielka suma ani problem ze skierowaniem, bo badania Ci się należą. A do rodzinnego możesz iśc nawet teraz zaraz.

Zapomniałam napisać. Nie odchudzam się waga cały czas ta sama +/- 2kg a to normalne. żadnych stresów, intensywnych ćwiczeń itd. Też mnie to zastanawia.

Badania oczywiście zrobię nawet gdyby ich koszt był jeszcze większy, pytam bo możliwe że ktoś tak miał i już mniej więcej będę wiedziała czego po takich objawach mogę się spodziewać. Dziękuję za odpowiedź. Odżywiam się normalnie, może trochę mało owoców. łykam witaminy: C, B, kwas foliowy, biorę wiesiołek.

Gość calineczka24
moze faktycznie cos z hormonami? j mam podobny okres, tylko ze zazywam tabletki antykoncepcyjne. jesli przez dluzszy czas masz taki okres jak opisalam to szybciutko idz sie przebadaj

Ja nie biorę tabletek antykoncepcyjnych bo przy nich wiadomo że miesiączki są bardziej skąpe. Biorę jeszcze żelazo. No cóż trzeba iść się przebadać.