Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandziaa

nerwica,depresja a ciąża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

witam , chcialam zapytac mamy z takim doswiadczeniem ktore przed ciaza cierpialy na nerwice badz depresje a mimo to udalo im sie zajsc w ciaze i dawaly sobie rade? jak wygladalo wasze zycie w czasie ciazy i po porodzie czy chorujac na depresje moge zdecydowac sie na dziecko?

Gość ojjjjoj
mam to samo:( nie mam odwagi.czasem tak sie zle czuje ,ze musze lyknac xaxax... bierzesz leki ? jak sie teraz czujesz?

Gość ojjjjoj
ups-xanax

ja sie staram ale mam kryzys i poszlam do psychiatry powiedziala,ze w takim stanie nie zajde:( biore leki i mam nadzieje,ze bedzie ok:)

Gość ojjjjoj
ja tez czuje sie do doopy... bylo dobrze pare miesiecy od okolo 10 dni coraz gorzej. nawet teraz jestem taka odrealniona ,przyspieszona,serce lupie,w glowie pustka... jakie masz leki ja FEVARIN 50 I doraznie xanax. jakie masz objawy nerwicy?kazdy ma swoj zestaw objawow;) ja mam corcie "powstala'jeszcze za dobrych ,zdrowych czasow ... ale tak marzy mi sie maluch u piersi boje sie ,ze nie dam rady bez lekow.

Gość długie rzęsy
Ja mam 9-letnie dziecko, nerwicę od 13 lat.Czasami bywało bardzo ciężko, ale dzieciątko to mój największy skarb.Nie porywam się jednak na drugie, bo sobie nie poradzę, wiem ile to kłopotów, jak czasami jest ciężko, obecnie jadę na lekach.