Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanna wariatka

nie wiem co już robić

Polecane posty

Gość zakochanna wariatka

jestem zakochana pierwszy raz w swoim życiu. zawsze wszyscy mi powtarzali ze jeszcze bede zalowala ze sie zakocham bo to same zawody i problemy. Ale stało sie,zakochałam sie. Nie jem prawie nic,myślę o nim cały czas,śni mi sie co noc. Jak nie widze go kilka dni płaczę,jestem zła,na wszystkich się wydzieram i kłóce sie o drobnostki. Co robic? wydaje mi sie ze nie mam szans u niego,jak go widze to sie wpatruję w niego,staram sie zapamietac jak brzmi jego głos,kazdy szczegol jego wygladu. Co robic? czy zwariowalam? powiedzialam o tym ostatnio przyjaciolce,a ona mi na to ze ta pierwsza milosc bez roznicy czy odwzajemniona czy nie zawsze zapada najbardziej w pamiec. Doradzala mi zebym zdobyla jego numer albo zebym poprosila kolzezanki ktore go znaja zeby nas sobie przedstawily ale ja sie strasznie boje tego,ze nie spodobam mu sie. wydaje mi sie ze jestem nieodpowiednia dla niego bo on jest idealny. Co mam robic? zwariowalam?

Gość fajnieze się zakochałaś
zazdroszcze ja ma 20 lat i jeszcze nigdy :(

Gość tak szczerze
eeee...tam,milosc platoniczna...zrob cos by byla spelniona:) powodzenia!!!:P

przede wszystkim zauroczylas sie:)) z miloscia to jeszcze nie ma to wiele wspolnego. nie wiem kim jest ten obiekt twych uczuc, ale dowiedz sie najpierw czy jest wolny, a jesli tak to niech kolezanka zorganizuje jakies spotkanie i sie zobaczy jak sprawy dalej sie potocza.

Gość zakochanna wariatka
byłam juz wcześniej zauroczona ale to,co czuje teraz to miłość. Czuję,że to właśnie ten jedyny. Wiem ze to głupio brzmi ale nie potrafie opisać co czuje,jak o nim mysle. Aż mi w środku coś drga. Niestety kolezanka,ktora go zna wyjechala teraz wiec nie mam szansy aby poprosic ją o to.

Gość 01Eliza
Ja jestem z factem w ktorym jestem zakochana do szalenstwa.Bardzo pranelam z Nim byc,teraz troszke tego zaluje.Od samego poczatku nie uklada Nam sie bardzo dobrze,jestem zazdrosna jak diabli,on zreszta tez.Czesto klocimy sie o glupoty.Poza tym mysle,ze mnie bardziej na NIm zalezy.Ostatno stwierdzilam,ze chyba lepiej byloby gdybym kochala go taka platoniczna miloscia,dlatego ze teraz cierpie.Wybaczylam mu juz 2 zdrady:/ Fajnie jest byc w kims zakochanym,czuc motylki:)Najgorzej,gdy druga strona nieodwzajemnie uczuc i Nas krzywdzi.Dlatego poczekaj,az ktos zakocha sie w Tobie tak a Ty w Nim,razem jest latwiej:)Powodzenia

Gość ale wy pierdzielicie
no...to normalne "zakochanie" jest -na widok obiektu uczuć serce przyspiesza do 100 uderzeń na sekundę,oblewa nas gorąc,czerwienimy się,pocimy,mamy miękkie kolana i motyle w brzuchu,w JEGO obecności pustka w głowie i strach przed wydaniem z siebie głosu,typowe objawy :) Moja rada jest taka:spróbuj nawiązać z nim kontakt wzrokowy,to na początek,a potem uśmiech :) I tak parę razy,to naprawdę działa.

Milosc to jest bycie z kims "na dobre i na zle", akceptacja wad i zalet, umiejetnosc wytrzymania razem nawet ciezkich chwil. To uczucie nasteoujace po okresie fascynacji i zauroczenia. A ty co o nim wiesz by stwierdzic, ze go kochasz? Nawet go nie znasz jeszcze. Twoja fascynacja nim polega na tym, ze ci sie podoba i tyle. Nazwij to zauroczeniem, mlodzienczym zakochaniem ale milosc to na pewno nie jest. Czekaj az wroci kolezanka albo zrob jakis krok sama. tyle moge ci poradzic.

Gość zakochana wariatka
:) to szkoda że Ci się nie układa... tylko że ja chyba nie potrafiłabym zrezygnować albo czekać aż ktoś się we mnie zakocha. Nie potrafiłabym zapomnieć o nim

Gość zakochana wariatka
patrzenie się i uśmiechy już były... Co o nim wiem? Wiem że jest dobrym,spokojnym,normalnych facetem. Nie traktuje nikogo z góry,zawsze chętnie pomaga,nie jest zarozumiały,wyniosły,nie jest materialistą.

Gość ale wy pierdzielicie
no ale on odwzajemnia to "patrzenie i uśmiechy " ?? Jeżeli tak,to masz duże szanse....

Gość załamana wariatka
czasem tak