Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie... proszę...

Pies wymiotuje! A zostałam sama...

Polecane posty

Mój pies codziennie od 4 dni wymiotuje, ech... Opiszę w skrócie objawy: - wymiotuje tylko na czczo! taką sliną, albo pianą żółto-białą -później go trochę "drze" tzn. tak jakby się dusił albo miał czkawkę, albo jakby chciał zwymiotować ale nie może - później z 3 minutki trzęsie mi się i zasypia - budzi się i... wszystko dobrze: ma apetyt, je, bawi się, ogonek do góry, szaleje, biega, kupki ma piękne i zdrowe :) Miał ktoś z Was podobnie ze soim pieskiem?

Gość Poznaniak85
albo ma za tłuste jedzenie i ma problemy z wątrobą albo trzustką, albo ma chore gardło... idz do weterynarza

Gość padaczkę ma

Tłustego jedzenia na pewno nie ma :( sucha karma, surowe mięsko, pedigree z wołowinką, woda i jakiś przysmak czasami (też z pedigree)... od razu bym poszła do weterynarza, ale jeżeli on przez cały dzień nie ma żadnych objawów choroby, nic mu się nie dzieje, wręcz tryska życiem i radością, to może niepotrzebnie go stresować lekarzem?

To od trawy, nie przejmuj się. jak wychodzisz z nim na spacer to zobacz czy je trawę, pies w ten sposób oczyszcza sobie jelita i stąd poranne wymioty.

Mój psiak też tak miał - najpierw wymiotował pianą a potem miał drgawki (trząsł sie ) byłam u weterynarza - diagnoza - PSIA PADACZKA :(... Idź jak najszybciej do weterynarza, po co psiak ma sie męczyć :(...

Gość kurcze idz do weta
na co czekasz? są leki przecież:o

Gość na początek to
przestan karmic psa gówniem pt. Pedigree!!!Zainwestuj w jakąs lepsza karme to i pies bedzie zdrowy:-P

Gość ghjkl
moj pies tezx wymiotowal taka piana jak byl maly...chyba wlasnie dlatego ze jadl trawe....ale nie trzymalo go 4 dni

Boshe!!! Człowieku weterynarz nie stresuje tylko pomaga! Jeśli pies widać zachowuje się inaczej niż zwukle to trzeba od razu iść do weta a nie czekać aż zwierzę za przeproszeniem zdechnie!!!!!

bez przesady, jeśli normalnie je i wydala i się bawi, to chyba zaraz nie zdechnie? nie chcę z każdą pierdołą biegać do lekarza, dlatego najpierw wolałam się publicznie zapytać. Liczyłam, że ktoś z Was miał podobne doświdczenia... trawy nie je na pewno, więc to odpada :(

Ja pisałam poważnie - UWIERZ (może mieć padaczkę) i idź do weterynarza a nie czytaj głupot, że to od trawy...

Gość gość
mój pies też wymiotuje tylko że najpierw dziwnymi kawałami jakby jedzenia ale to nic z karmy... a później za parę minut taką pianą białą. wiecie dlaczego?

Gość gość
Ciało obce w żołądku , pies nie może wywalić tego.idż do weta.

Gość gość
12.25 Prawdopodobnie ma problemy z wątrobą.

Gość gość
wiesz telefon do weta az tak duzo nie kosztuje... zadzwon, powiedz co sie dzieje i uslyszysz co robic.